LUKSUSGRØD

I dag har jeg fået luksusgrød til morgenmad, det kan anbefales! Selvom jeg kalder det luksusgrød, er det stadigvæk ganske simpelt. Men det er en fordel, hvis man i forvejen har lavet lidt bærkompot. Jeg koger tit lidt bær sammen og opbevare dem i et glas på køl, så kan jeg bruge af det i løbet af ugen. Så her kommer lige en lille opskrift på min meget simple bærkompot.

DET HER SKAL DU BRUGE TIL BÆRKOMPOT:
1 pose frosne jordbær
1 pose frosne hindbær
3 dadler, udstenet

Jeg koger det hele sammen. Det får lov at koge lidt ind, før jeg hælder det på glas og så på køl. Ganske simpelt. Dette sunde bærkompot kan desuden bruges til mange ting og kan laves af stort set alle bær, men i dag har jeg brugt en smule af det på min grød – så lækkert. Nå men selve opskriften på luksusgrød kommer her. Du kan desuden finde flere af mine grødopskrifter på ALT for damernes hjemmeside lige her.

SAMSUNG CSC

DET HER SKAL DU BRUGE:
1 dl grovvalsede havregryn
2 dl vand
lidt salt
3 spsk bærkompot
3 spsk skyr

SAMSUNG CSC

Kog havregryn med vand og salt indtil ønsket konsistens. Fordel herefter bærkompot og skyr på den varme grød. Nu er grøden klar til at blive serveret sammen med en lækker kop kaffe :)

Selvom det er luksusgrød, er det stadigvæk meget sundt, se energiberegning nedenfor. Hvis man spiser en portion, svarende til min opskrift, indeholder den 163 kcal.

Skærmbillede 2013-04-13 kl. 10.59.04

Nå nu vil jeg smutte på Hilton 😉

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

16 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *