Som lovet lidt inspiration til hvordan rosenkål kan bruges på en lækker og nem måde. Der var jo en sund byttehandel med rosenkål på bloggen den anden dag, hvor I kan læse om de sunde ting ved rosenkål. Jeg synes virkelig det ser fint ud, når man bruger rosenkål i salater osv. I denne opskrift har jeg lynstegt rosenkålen sammen med tynde skiver af blomkål, løg, chili og lidt græskarkerne.
DET HER SKAL DU BRUGE:
1/2 blomkål
12 rosenkål
1 rødløg
1 frisk chili
lidt græskarkerner
lidt salt
lidt olie
Hak løget og chilien fint, del rosenkålene i to og snit blomkålen i tynde skiver. Svits først løg og chili i lidt olie og ved høj varme, tilsæt så rosenkål, blomkål og græskarkerne. Vend det hele rundt indtil det får en gylden farve, server grøntsagerne sammen med noget lækkert kød – jeg fik en hakkedreng til. Mums det var lækkert. Dette tilbehør er mega sundt, sprængfyldt med vitaminer og mineraler og meget få kalorier – så spis endelig løs
Jeg håber, I alle sammen har nydt solens varme stråler i dag – det er da lige til at blive glad i låget af!
XX SOFIE
Billede: HealthJunkie
FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen
Ser lækkert ud! – rosenkål er blevet sat på listen over ‘ynglingsmad’ her
Som barn var det absolut ikke et hit, men det er det blevet 😀
Det samme her
Hvor ser det lækkert ud! Det må prøves
Ja!
Kan man mon bruge frosen rosenkål, hvis man lige tøer dem lidt op i microovnen?
Tak for altid dejlig inspiration.
– God mandag
Ja du kan sagtens bruge rosenkål fra frost (nogle gange er vitamin og mineralindholdet endda højere i de frosne varianter).
Selv tak – dejligt at du kan bruge bloggen
Osse god mandag til dig!
xx Sofie