LYNSTEGT ROSENKÅL OG BLOMKÅL

Som lovet lidt inspiration til hvordan rosenkål  kan bruges på en lækker og nem måde. Der var jo en sund byttehandel med rosenkål på bloggen den anden dag, hvor I kan læse om de sunde ting ved rosenkål. Jeg synes virkelig det ser fint ud, når man bruger rosenkål i salater osv. I denne opskrift har jeg lynstegt rosenkålen sammen med tynde skiver af blomkål, løg, chili og lidt græskarkerne.

DET HER SKAL DU BRUGE:
1/2 blomkål
12 rosenkål
1 rødløg
1 frisk chili
lidt græskarkerner
lidt salt
lidt olie

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

Hak løget og chilien fint, del rosenkålene i to og snit blomkålen i tynde skiver. Svits først løg og chili i lidt olie og ved høj varme, tilsæt så rosenkål, blomkål og græskarkerne. Vend det hele rundt indtil det får en gylden farve, server grøntsagerne sammen med noget lækkert kød – jeg fik en hakkedreng til. Mums det var lækkert. Dette tilbehør er mega sundt, sprængfyldt med vitaminer og mineraler og meget få kalorier – så spis endelig løs :)

Skærmbillede 2013-03-03 kl. 17.44.52

Jeg håber, I alle sammen har nydt solens varme stråler i dag – det er da lige til at blive glad i låget af!

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *