MARIO BADESCU KONKURRENCEN ER SLUT

Så har jeg fundet en vinder i konkurrencen.

Den heldige vinder af 1.500 kr til Mario Badescu produkter på BEAUTY HERO webshoppen er:

Sofie Marland:

http://beautyhero.dk/produkt/129/

Shit, det her lyder spændende. Min hud er næsten evigt tør… Jeg har sart allergihud, jeg tager medicin der udtørrer huden, jeg arbejder på et hospital hvor luften er voldsomt tør og så kombineret med hhv sollys, frost osv.. Al hjælp kan bruges!

Stort tillykke. Du har modtaget en mail.

Husk at I kan alle sammen kan handle Mario Badescu produkter hos Beauty Hero med 25% til og med på mandag d. 30. marts ved at bruge DETTE LINK – det er slet at ret at følge det og så vælge ‘SHOP!’ i venstre hjørne og så ellers bare fylde i kurven og afslutningsvis trykke på ‘Check Out’. Så fratrækkes rabatten på 25% automatisk.

Mario Badescu

Mange tak til alle jer der har deltaget, jeg ville ønske, at jeg kunne lade jer allesammen vinde inklusiv mig selv 😉 Det har været sjovt at læse jeres kommentarer, der er vidst ingen tvivl om, at Drying Lotion er et meget populært produkt – helt klart også et af mine favorit produkt!

XX SOFIE

Foto: healthjunkie

(jeg har brugt True Random Number Generator til at trække en vinder)

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *