MIN YNDLINGS LØBERUTE

Kan I huske jeg skrev om den smart app, Gå for hjertet? Ellers kan I læse indlægget her. Det er en genial app, som jeg synes, I skal prøve.
Gå for hjertet har i dag delt min yndlings løberute på deres facebookside, klik her for at se den i fuld størrelse. Det er en løberute på ca. 13 km, som jeg løber, når jeg er hjemme hos mine forældre i Ry. Jeg elsker at kommer hjem og løbe i den smukke natur og friske luft.

Skærmbillede 2013-05-23 kl. 21.14.33

Har I en yndlings løberute?

God aften.

XX SOFIE

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

1 kommentar

  • Mette siger:

    Ja jeg har en yndligs løbetur – og kan se vi deler lidt af dem: min yndlings rute er nemlig turen rundt om Ravnsø – den er helt fantastisk :) jeg løber den bare fra den anden side af søen nemlig fra Hårby siden af Enemærket skoven :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *