MIT BEDSTE TRÆNINGSTIP

Der er mange der spørger til, hvordan jeg kan træne så meget og samtidig bevare motivationen. Det har jeg heldigvis et utrolig simpelt svar på, jeg tror faktisk det er det bedste træningstip, i hvert fald for mig! EN TRÆNINGSMAKKER. Jeg har fundet ud af, at det er meget afgørende for mig. For det første er det 100 gange sjovere at træne, når det er sammen med en veninde, for det andet har du forpligtigelser over for andre end dig selv, og for det tredje kan du lige få vendt verdenssituationen med din veninde – win win win. For tiden træner jeg ofte om morgenen inden jeg skal arbejde, det vil sige at mit vækkeur ringer kl. 05.30, jeg kender mig selv og ved, hvis det ikke var fordi, at jeg vidste at min træningsmakker (og utrolig gode veninde) stod og ventede på mig, så ville jeg ofte krybe endnu længere ned under dynen og slukke uret. Det at jeg skal mødes med én sikre mig, at jeg kommer ud af sengen og af sted. Min træningsmakker inspirerer mig desuden utrolig meget og vi prøver ofte nye hold og motionsformer sammen, det er ikke lige så grænseoverskridende, når man er to… Jeg kunne blive ved, der er simpelthen så mange fordele ved en træningsmakker, men det allervigtigste for mig er, at det er med til at gøre min træning sjov, hvilket er en vigtig faktor for mig, hvis jeg skal bevare motivationen.

Jeg har én fast træningsmakker, som jeg har trænet med længe, vi har nogle helt faste hold vi går på i løbet af ugen, men derudover har jeg også 2-3 andre veninder, som jeg træner med, og jeg kunne ikke undvære dem.

Jeg har sat lidt billeder ind af to af mine træningsmakkere, AK og Nynne, jeg havde desværre kun med iPhone med i fitteren, så beklager den dårlige kvali, jeg synes bare lige I skulle se, hvor søde de er :)

God aften!

XX SOFIE
træningsbuddies

 

8 kommentarer

 • Kirsten siger:

  Hej!

  Jeg kommenterer ikke så tit, men er en fast læser af bloggen. Jeg synes det er super inspirerende at læse trænings – og sundhedsblogs og ville høre om du ikke kunne lave et indlæg hvor du kommer med anbefalinger til andre blogs som din egen? Jeg mener nemlig at du et par gange har henvist til nogle, men det kunne være fedt med et helt indlæg hvor du samler dem som du mener er de mest brugbare og inspirerende.

  Kirsten

 • Susann Romy siger:

  Det lyder som om I har det godt sammen. Min træningsmakker er min kæreste. Du kan godt se, at det med at kravle ud af sengen så ikke altid er lige så nemt 😉

 • helt enig! en træningsmakker er helt klart den bedste motivation til at blive ved, og så skal det også være en som har de samme målsætninger som en selv :-) elsker din blog!

  /accordingtoif.blogspot.com

 • Samira siger:

  Wauw – hvis vækkeuret ringer 530, hvad tid går du så i seng?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *