MØRK CHOKOLADE MED LAKRIDS

Jeg har længe gået og ledt efter mørk chokolade med lakrids, jeg er nemlig helt vild med denne kombination. Jeg har desværre kun kunne finde varianter med mælkechokolade og ofte med flydende lakrids i – disse varianter er nogle ordenlige kaloriebomber, som selvfølgelig godt kan nydes en sjælden gang i mellem. Men se lige hvad jeg faldt over i SuperBrugsen i dag, mørk chokolade med lakrids BUM! Ikke dårligt! Jeg smed den selvfølgelig i kurven med det samme. Chokolade er dog ikke helt så mørk, som jeg kunne ønske. Chokoladen indeholder minimum 60% kakao, så det er uden tvivl den “sundeste” variant af chokolade med lakrids, som jeg har kunne finde til dags dato. Den smager sindssygt godt (blev lige nødt til at smage et stykke ;)). Jeg har egentlig købt den til min skriftlige eksamen i morgen, men der sker ikke noget ved at smage et enkelt stykke :-/ Chokoladen indeholder både rålakrids og salmiak chips, og så er den fra Toms Ekstra (Jeg skal lige understrege, at jeg “desværre” ikke er sponsoreret – selvom det kunne være lex). Chokoladen indeholder 540 kalorier per 100g, så her gælder det som altid – ALT MED MÅDE! Jeg synes den lidt bitre smag fra den mørke chokoladen, sammen med det stærke lakridssmag tilfredsstiller den søde træng selv med et lille stykke, prøv det selv hvis I synes det lyder lækkert – og hvis ikke så hold jer til den rene mørke chokolade!

Læs hvad jeg tidligere har skrevet om mørk chokolade lige her.
Er der nogen af jer, der har prøvet denne variant, eller som kender andre gode varianter?

XO SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

15 kommentarer

 • Sabrina siger:

  Jeg elsker denne variant! Har kendt til den eksistens i længe og den er efterhånden blevet et godt bekendtskab 😉

  • Sofie Sofie siger:

   Hahah sejt! Jeg tænkte nok, at jeg var langsom 😉 men vi er tilgengæld allerede blevet rigtig gode venner!

 • Mmmmm Toms ekstra med lakrids er også min yndlings!!

 • Cecilia siger:

  Har allerede haft en del kendskab til de andre varianter, men jeg gad virkelig godt smage netop den her variant. Det lyder sindsygt lækkert, så jeg håber snart, at jeg finder den et eller andet sted 😉

 • Julie siger:

  Jeg er promoter, dvs står med smagsprøver i butikker, og jeg skal faktisk stå med lige præcis denne chokolade her i weekenden. Der er rundt omkring i landet smagsprøver på denne chokolade, så folk lægger lidt mere mærke til den :-) Jeg glæder mig til at smage den!

 • louise siger:

  Er ret hooked på mange af Toms Ekstras varianter. Specielt den med appelsin, og så den med mint og karamel synes jeg også er vildt lækker!
  Har dog endnu ikke smagt denne med lakrids – kunne være den skulle nydes i weekenden 😉

 • Line siger:

  Toms Ekstra er uden tvivl min ynglingschokolade (hvis vi ikke medtager håndlavet chokolade) 😀

 • Mette siger:

  Jeg deler din kærlighed til lakrids, så må helt sikkert have min mor afsted efter denne, så hun kan have den meda til mig i USA, hun må også på jagt efter stevia lakrids. Og blev vildt misundelig, da jeg så en latte med lakrids fra dit instagram, det lyder også som en ret lækker kombi.

 • Line siger:

  Lidl har uden tvivl den bedste mørke (og billigste chokolade)! Kan ikke huske præcis hvad den hedder, men 70% kakao, måske fra Ecuador, og så koster en plade med 125g kun 15 kr. Prøv den, den er fantastisk! (Varianten med karamel knas i er heller ikke værst)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *