NEM OG SUND PIZZA

I aften står den på blomkålspizza og salat herhjemme. Det er super nemt, smager lækkert og selvfølgelig sundt. Find opskriften lige her:

Dette er en såkaldt blomkålspizza ala Healthjunkie – men jeg synes faktisk, det er lidt snyd at kalde det en pizza, det er umuligt at få bunden sprød og lækker ? men det smager sindssygt godt. Det er en nem måde at få en masse grøntsager på, og så er det jo genialt, hvis man ikke kan tåle gluten eller blot ønsker at undgå hvedemel. Opskrift er nem at gå til, og fyldet ovenpå bunden kan jo varieres.

DET HER SKAL DU BRUGE:

Bund
1 blomkål
2 æg
50 g ost
1/2 rødløg
2 fed hvidløg
salt og peber

Fyld
4-5 spsk god tomatsovs (evt. hjemmelavet)
100 frisk mozzarella, flået i strimler
4 friske tomater, skåret i skiver

Pynt
1 håndfuld basilikum
3 skiver parmaskinke

SAMSUNG CSC

Start med at hak hele blomkålet fint og blend så alle ingredienser til bunden godt sammen. Fordel masse på en bradepande beklædt med bagepapir, brug hænderne til at trykke det ud. Bag bunden til den en gyldenbrun (imellem 10 -20 min ved 250 grader). Fordel så fyldet ovenpå bunden og bag den færdig (indtil osten begynder at tage farve). Server den lun pyntet med parmaskinke og basilikum. MMmm det smager altså lækkert!

Retten indeholder 81 kalorier per 100 g, hvilket er ganske fint, til gengæld har retten en høj fedtenergiprocent, jeg vil derfor anbefale, at man spiser et stykke pizza sammen med en grøn salat.

Skærmbillede-2013-08-26-kl.-14.33.16

God aften!

XX SOFIE

Foto: Healthjunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

4 kommentarer

 • Anna-Nathalie siger:

  Jeg skal altså prøve den snart.. den ser vildt lækker ud! 😀

 • Mia Luise siger:

  Et lille tip for en lidt mere sprød bund (så den kan spises med fingerne, vigtigt), er at bage den halvdelen af tiden på en bageplade. Og så den sidste halvdel af tiden bages den på en rist i stedet (stadig med bagepapir).

 • Michelle siger:

  Det må jeg simpelthen prøve, da jeg elsker pizza, men det er simpelthen ikke godt for mig :)

 • Bettina siger:

  Tak for en super lækker opskrift som kom på bordet i aftes, en velsmagende bund som kan varieres med forskelligt fyld, jeg brugte tomatpasta friske tomater og svitset kylling og lige en rest røget mørbra. Det ændre dog kalorieindholdet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *