Nordisk gastronomi inden du letter

I går havde jeg fornøjelse af at spise frokost i pop-up restauranten CPH Nordic Dining.

CPH Nordic Dining er en midlertidig pop-up restaurant lige efter Taxfree i CPH lufthavn. Den vil fra den 27. august til den 30. september servere nordisk mad af den bedste slags til de rejsende i Københavns Lufthavn. Hver uge vil en ny dansk stjernekok sammensætte en delikat nordisk menu. Og det er ikke hvem som helst, der skal styre slagets gang i det åbne køkken på restaurant CPH Nordic Dining. De fire kokke er:
Thomas Rode fra Michelinstjerne-restauranten Kong Hans, Jakob De Neergaard, tidligere chefkok på Søllerød Kro, der også er blevet belønnet med en Michelinstjerne, Adam Aamann, som står bag den Michelin-anbefalede Aamann smørrebrød og Timm Vladimir, vinder af Masterchef 2011. Stjernekokkene vil sammensætte dagens Nordic Tasting Menu på skift.

Jeg havde fornøjelsen af Thomas Rode, som havde sammensat to lækre menuer. Han både tilberedte, serverede og præsenterede maden. Thomas Rode synes, det er sjovt at gøre sit til at få sendt folk ud i verden med et godt, solidt, sundt og velsmagende måltid i maven. Jeg havde en fantastisk oplevelse og nød alt den velsmagende mad. Hvis der er nogen af jer, der skal ud og flyve i løbet af den næste måned, vil jeg klart anbefale et besøg i pop-up restauranten.

Jeg har lavet et lille billedgalleri med billeder fra i går, hvis I klikker på billederne, kan I se dem i fuld størrelse samt læse en lille tekst til billedet.

Fakta om CPH Nordic Dining:

  • Pop-up restauranten vil i uge 34-39 servere ny nordisk mad. Fra uge 35-39 vil menuen være tilberedt af fire kendte danske kokke.
  • Restauranten er åben kl. 11-20, og en Nordic Tasting Menu kan købes for 239 DKK.
  • Fra kl. 6 til kl. 10 sælger CPH Nordic Dining nordisk inspireret morgenmad, der kan købes i både en stor og en lille anretning. Morgenmadsmenuerne byder blandt andet på kold-røget Østersø laks, røget rensdyr, stenalderbrød og smør, müseost, multebær syltetøj og hirsegrød med dansk honning.
  • I CPH Nordic Dining er der dækket op med Royal Copenhagen porcelæn, Georg Jensen bestik og Ittala vinglas.

Er der nogen, der allerede har prøvet restauranten?

xx Sofie

Billeder: HealthJunkie – By Anne-Kathrine Holstein 

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *