NOW THAT’S WHAT I CALL FRUIT

Jeg skal da lige love for, at jeg får spist frugt og grønt – både morgen, middag og aften! Frugten smager helt fantastisk her i Brasilien, smagen er meget mere kraftig og frisk, end den frugt jeg får derhjemme. Desuden er det billigt og tilgængeligt over det hele på gaden, stranden, supermarkeder og på den lækre morgenbuffet. Så jeg er da sikker på at få de “6 om dagen” 😉

      

      

      


      

Mango og vandmelon er klart min favorit, men det hele smager dejligt!

Jeg beklager de få indlæg, men nettet er simpelthen så dårligt, så det tager 100 år. Men jeg nyder at have ferie og får slappet rigtig meget af. Jeg håber, det går godt hjemme i DK – der er sikkert allerede godt gang i julestemning!?!

Mange hilsner fra Rio ???

Billeder: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

13 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *