NU LAKRIDS MED STEVIA!!!

HARIBO er den første danske slikproducent, der nu kan tilbyde lakridser med det naturlige sødestof stevia. Lakridserne er ikke tilsat sukker og har gennemsnitlig 40% færre kalorier end almindelig lakrids. Jeg har tidligere skrevet om stevia her på bloggen, og jeg synes, det er interessant, at producenterne nu er begyndt at bruge stevia i deres produkter – jeg blev derfor utrolig glad, da der i går lå en stor kuvert i min postkasse med de nye lakridser :) MUMS! Det er selvfølgelig oplagt at bruge stevia i lakridser, da stevia har en naturlig eftersmag af anis/lakrids. Hvis du vil læser mere om stevia, kan du læse dette indlæg.

Jeg synes faktisk, at de smagte rigtig fint, de har en meget blød konsistens og så klistre de lidt i tænderne – men de smager dejligt, dog med den karakteristiske eftersmag som jeg synes stevia har.

De skulle meget gerne være at finde på hylderne i supermarkederne fra denne uge.

God aften.

xx Sofie

Billeder: HealthJunkie

26 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *