NY LEJLIGHED = NYT KØKKEN

Beklager stilleheden her på bloggen, som primært skyldes overtagelse af ny lejlighed samt en smule sommerfri. Dog har jeg min “rigtige” sommerferie til gode. Jeg tager nemlig 9 dage til Mallorca i slutningen af august sammen med mine forældre, morfar, bror samt hans kæreste. Nok om det – den bedste nyhed er nemlig min nye helt vidunderlige lejlighed!!! Jeg er smaskforelsket i den og bliver glad i låget, hver gang jeg tænker på den, eller er på vej hjem til den… Ja det lyder lidt tosset – but that’s the truth. Ny lejlighed betyder nyt køkken, som betyder nye ønsker til køkkenet. Jeg har brugt meget tid i diverse butikker og på nettet for at finde inspiration til mit nye køkken-alrum, som jo sjovt nok er en vigtig del i min lejlighed, da jeg elsker at bruge tid på at afprøve nye opskrifter osv. Jeg starter rimelig meget fra scratch, så det er stort set alt der skal købes, jeg har da også allerede shoppet en del, men der er endnu mange ønsker på listen. Her kan I se et lille udvalg af de ting som fremgår på min ønskeliste. Skriv gerne kommentarer hvis I har gode ideer til mit nye køkken. Jeg glæder mig til at vise billeder frem inden længe. I morgen kommer der en lille opskrift, som jeg har lavet her i køkkenet.

Dette smukke vægur ville passe perfekt ind i mit køkken-alrum

Arne Jacobsen ur

(Find uret her)

og det ville denne stempelkande fra Stelton bestemt også!
stelton stempelkande

Desuden ønsker jeg mig herre meget en ny Nespresso maskine med mælkeskummer. Maskinen fylder ingenting og så laver den lækker kaffe på 2 sek – love it.
M-0163_mediaMain(Find maskinen her)

Jeg har deusen brug for nyt service og har forelsket mig i stellet Hvid Riflet fra Royal Copenhagen. Jeg har allerede fået nogle fine tallerkner fra netop dette stel i indflytningsgave fra mine søde forældre?

hvid riffRC

 Jeg skal også bruge et spisebord til mit nye køkken-alrum, og her ved jeg lige præcis, hvad jeg skal bruge! Jeg skal have lavet et spisebord hos den søde og dygtige Kasper Boye fra One Funky Furniture, tjek hans møbler ud på hans facebookside lige her. Han laver de fineste møbler lige efter dine mål og ønsker, så du får et unikt og håndlavet møbel. Jeg har endnu ikke bestilt bordet, men jeg tænker noget i stil med det på billedet:

onefunkyfurniture

Jeg ville heller ikke have noget imod en juicepresser i mit køkken (nu hvor jeg endelig har plads til en). Jeg har ikke rigtig forstand på det, men denne her er fra Wilfa og ligner en der ikke fylder for meget. Skriv gerne hvis I har erfaring eller gode råd herom!

Wilfa

Ønsker mig også dette rivejern
rivejern stelton
(Find det her)

Denne her stavblender har jeg ønsket mig i flere år, og den står stadigvæk højt på listen. Stavblenderen er fra Bamix. Min tidligere roomie har en og den er overdrevet god! Jeg må eje den en dag.

bamix-stavblendere-gastro

Jeg har også ønsket mig en køkkenmaskine i flere år, og nu giver det endnu mere mening, da jeg rent faktisk har et køkken, hvor der er plads til en. Jeg synes, at Kitchen Aid laver de flotteste, men overvejer også en Kenwood. Nogen anbefalinger?

sort kitchen aid

Som min far siger: “det er altid godt at have ønsker”….
…shit det er dyrt at flytte i ny lejlighed.

Jeg håber, I har det godt derude og nyder denne skønne sommeraften.

XX SOFIE

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

10 kommentarer

 • Kathrine siger:

  Hej Sofie
  Jeg har den der juicepresser fra Wilfa og er rigtig glad for den! Det frugtkød den “spytter” ud igen er meget tørt, så der går intet juice til spilde. Den er nem at samle/skille af og gøre ren, men det tager lige 10 min. tid at vaske delene. De kan godt komme i opvasker (hvis du har sådan en altså). Som du skriver så ligner det ikke at den fylder og det synes jeg bestemt heller ikke den gør i mit lille københavner-køkken. Bonus er at man kan lave VIRKELIG lækre drinks med al den friskpresset juice 😉

  :-) Kathrine

 • Ida Puggaard siger:

  Jeg er super glad for min wilfa juicer, så den kan jeg kun anbefale! :) den er nem at gøre ren, og juicen bliver mere “ren” end hvis man bruger en saftcentrifuge – der kommer ikke en masse skum. Eneste minus må være at røret ikke er så stort, så æbler skal skæres ud, osv. Men det er det eneste minus, og da det er den eneste slow juicer i den prisklasse er det nemt at leve med :)

 • Mathilde siger:

  Du skal holde dig fra Kenwood medmindre du vælger en af de store modeller (Og de fylder altså en del!)
  Selvom Kicthen Aid kun har mellem 300 – 500 watt, ælter de om end bedre end en kenwood med 1200 watt, da det også gælder om at få en, med en god gearing.
  Så en Kitchen Aid kan klart anbefales 😀

 • Anne-Marie siger:

  Bamix blenderen er fantastisk og det er hakketilbehøret også. Man kan med fordel købe en sampak, der overflødiggør en foodprocessor.

  Jeg vil anbefale en Assistent køkkenmaskine, mener den hedder Ankersro idag. Min er ældre og hedder Elektrolux. Hos valdemarsro.dk kan du finde en lang diskussion og anbefalinger af forskellige køkkenmaskiner.

  Held og lykke med alt det nye

  Anne-Marie

 • Mette siger:

  Havde jeg ikke allerede en juicepresser havde jeg købt den her :) Slowjuicere er dejlige og den er på bud lige nu på downtown.
  http://www.downtown.dk/plus/deals/115937

 • Louise siger:

  Jeg har en slowjuicer fra Kuvings, som jeg er rigtig, rigtig glad for. Grunden til, at jeg i første omgang valgte den, og ikke den meget omtalte Wilfa, er faktisk formen. Den er nemlig ‘på højkant’, eller hvad man skal kalde det, mens jeg syntes, at Wilfa’en så ud til at fylde mere i bredden.
  Jeg er vild med min juicer og bruger den tit. Og husk i øvrigt: Hvis du laver juice med grøntsager, så start med grøntsagerne og gem det tørre frugtkød, inden du juicer videre med frugten. Jeg har spædet div. gryderetter, lasagne, bolo m.m. op med rester af gulerod, squash osv.
  http://www.kitchenone.dk/saftpressere/10186-kuvings-ns-slowjuicer.html?color=46

 • Ausa siger:

  Den der slow juicer fra Wilfa fik jeg i fødselsdagsgave og den er helt genial. Effektiv, stille og sygt nem at rengøre. Meget anbefalelsesværdig! Kram Ausa

 • Kirstine siger:

  Jeg har en Hurom Slowjuicer, og synes at den er helt fantastisk. Nærmest lydløs, presser al juicen ud af frugter og grøntsager, er nem at rengøre og fylder ikke alverden. Synes også at designet er lækkert. Man skulle også kunne lave nøddesmør på den, men det har jeg ikke prøvet endnu.

 • Lykke siger:

  Hej Sofie
  Ville bare lige høre om du havde fået anskaffet dig denne der Nespresso maskine, og hvis ja, hvad du så synes om den?
  Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *