Ny unik butik på Københavns Hovedbanegård: MAD COOPERATIVET

IMG_0104

I morgen kl 7.30 åbner den nye butik MAD COOPERATIVET på Københavns Hovedbanegård, det er Coop som står bag åbningen af den nye butik, som er et led i deres vision om at sætte det gode måltid og gode varer på dagsordenen. I den fine butik har man samlet varer fra hele Coops univers, man kan derfor både købe Irma-varer, Änglamark , C (convenience-)produkter og helt nye varer fra partnere der testes i butikken. Derudover er der en 31 meter betjent disk med alt fra slagter, måltidsløsninger, deli, gadekøkken, salat til grønsagsslagter og sandwich. Også Meyers har fået en plads med brød og kager. I butikken kan du desuden finde en lille kaffebar, hvor da kan sidde og nyde din kaffe og sidst men ikke mindst vil der være et åbent køkken midt i butikken, hvorfra TV2 hver eftermiddag sender programmet Go’Appetit med kokken Claus Holm og ernæringsekspert Christian Bitz.

IMG_0105

Det som virkelig fangede min opmærksomhed, da jeg i dag fik lov til at besøge den nye butik, var grøntsagsslagteren. Det er intet mindre end et genialt koncept i mine øjne. Her kan du nemlig helt gratis få snittet eller skåret din frugt/grønt som du har fundet i frugt- og grøntafdelingen. Så hvis du er på farten og skal have lidt frugt “to go”, har du altså nu mulighed for at købe en ananas, en bakke med gulerødder eller noget helt tredje og så få det skåret ud hos grøntsagsslagteren, og det koster altså ikke ekstra, du betaler blot prisen for den pågældende varer. Du kan også få snittet eller skåret grøntsager som du skal bruge til madlavningen derhjemme. Hvem er det lige der siger, at detailhandlen ikke kan tage et ansvar i danskernes sundhed!?! Det her kan være et lille skridt i den rigtige retning ift. at få danskerne til at vælge flere af de sunde fødevarer. Jeg er fan af grøntsagsslagtere og skal helt klart besøge den igen inden længe. Læs mere om Irmas nye Mad Cooperativ HER.

IMG_0103

Butikken åbner som sagt i morgen og vil fremover have åbent fra 6-22 hver dag. Jeg synes klart at den nye butikken er et besøg værd.

IMG_0104

XX SOFIE

Foto: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *