OFF TO USA // HEALTHJUNKIE X KIDSAID ACROSS AMERICA

Nu er dagen endelig kommet, hvor jeg drager afsted til USA og mit cykeleventyr sammen med min best buddie and team mate AK. Det er slet ikke til at forstå, at det er NU. Dengang vi (i starten af december sidste år) tog beslutningen om at deltage, sad vi og delte en falske rødvin med vores gode veninde Emma, og eventyret lå langt ude i fremtiden. Jeg er så mega spændt og nervøs på en gang. Jeg ser frem til at mødes med teamet i USA, og til at komme frem til Niagara Fall, hvor vores tur starter. I 7 dage skal vi så cykle tværs over USA, ind til vi når kysten og kan dyppe forhjulet i vandet i Portsmouth, New Hampshire, som er målet (i alt små 900 km). Alt sammen for at samle penge ind til KidsAid, som er en dansk organisation, hvis primære formål er, at skabe trivsel, håb og glæde for syge børn og unge i Danmark. Jeg håber derfor I vil gå ind og støtte KidsAid på min BetterNow profil HER! Jeg er stolt, glad og beæret over at være en del af KidsAid. Men jeg har brug for dig og din støtte for kunne gøre en endnu større forskel for børnene. Så gør mig og børnene en tjeneste ved at dele, like, instagramme, twitte, fortælle om og støtte denne gode sag.

Skærmbillede 2015-08-07 kl. 20.31.39

Kæmpe tak til mine mega seje sponsorer, som også støtter op om projektet og har doneret penge til KidsAid: Certina, Home Connector og Team Rezet! Og 1000 high fives og tak til Soigneur, som har været en kæmpe hjælp.

IMG_5254

Jeg vil forsøge at dele min tur og mine oplevelser undervejs, både her på bloggen og på Instagram (@sofiebentzen).

Hej hej så længe // Sof

Foto: Healthjunkie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *