OLD SCHOOL PASTASALAT OG EN LILLE KONKURRENCE

100% hjemmelavet mad

Hjemme hos os bliver der lavet rigtig meget mad. Vi laver det meste fra bunden. Det vil sige, at vi bruge hele og rene råvarer, så vidt det er muligt. Jeg bor sammen med min gode veninde Beth og (for det meste også) hendes kæreste/min gode ven Søren. Især Søren er rigtig god til at lave mad, og han laver ofte lækker dinner til os derhjemme. Beth og jeg hygger også tit med at prøve nye opskrifter, især på lækre kager 😉 Vi har en aftale om, at dem som ikke har lavet mad skal stå for opvasken. Vi har nemlig ingen opvaskemaskine, men det kan nu også være meget hyggeligt at stå og vaske op sammen. Vi bruger opvaskemiddel uden parfume osv. fra Neutral, som er min tredje og sidste favorit fra Neutral.
Den anden aften lavede Beth og jeg en klassisk pastasalat, det er længe siden det har stået på menuen, det hører sig lidt 00?erne til, men det havde vi lige lyst til. Vi lavede en hjemmelavet pesto og stegte noget lækkert kylling. I kan se opskriften på pastasalaten her i indlægget. Det giver selvfølgelig lidt ekstra opvask at lave tingende fra bunden, men båden smagen og tilfredsstillelsen er også 100% større!

DET HER SKAL DU BRUGE:
200 g fuldkornspasta
200 g kylling, skåret i tern
1/2 radicchio salat
10 små sprøde cherrytomater, halveret
2 snack peber, skåret i strimler
1 avocado, skåret i tern
50 g feta, skåret i tern
2 spsk ristede nødder
pesto:
1 frisk basilikum
35 g revet parmesan
3 spsk oliven olie
et par friske tomater
2 spsk solsikkekerner
1 fed hvidløg
salt og peber

IMG_1180

IMG_4655   IMG_1224

Start med at kog pastaen og steg kyllingen. Lad det køle af imens du laver pesto og snitter grøntsager. Blend alle ingredienser til pestoen. Bland til sidst det hele sammen i en stor skål og vend pestoen i salaten, så er pastasalaten klar  til servering ? HAPS! Det bliver til en ganske stor portion, så der er også til madpakken dagen efter.

Det var hermed mine tre yndlings-produkter fra Neutral – opvaskemiddel, vaskekapsler og bodyshower. Nu har I muligheden for at vinde mine favoritter og en masse andet godt fra Neutral. Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive en kommentar i feltet under dette indlæg, hvor du fortæller hvilket Neutral produkt du bruger, eller hvilket produkt du allerhelst ville bruge.

Jeg trækker vinderen på lørdag d. 29. marts. 

Rigtig god aften.

XX SOFIE

Billede: healthjunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

158 kommentarer

 • Marie siger:

  Jeg bruger deres opvaskemiddel og er også lige begyndt at bruge deres opvasketabs til tøjvask :)

 • Maja Michaelsen siger:

  Jeg bor på kollegie hvor det ikke altid lige er til at bestemme hvilken slags opvaskemiddel der skal købes. derudover har vi industri vaskemaskiner som selv tilsætter sæbe. Derfor sætter jeg pris på de små ting jeg selv kanstyre og det er blandt andet at bruge neutral bodyshower!

 • Helene siger:

  Jeg bruger vaskepulver, håndsæben og bodywash :)

 • Lise Hvarre siger:

  Jeg bruger både deres vaksepulver, deres håndsæbe, opvaskesæbe og cremer, da vi her i husstanden har en der er meget følsom overfor parfume :)

 • Lærke siger:

  Jeg er kæmpe fan af deres deo roll-on. Har før været forbi andre mærker og har sågar også prøvet nogle af de rigtig dyre af slagsen, men det er som om Neutrals ligesom bare gør hvad den skal, uden at kaste om sig med parabener og parfume :)

 • Pia siger:

  Jeg bruger opvaskemiddel fra Neutral. Det er bla godt fordi det ikke indeholder farve og dermed også kan bruges tl pletfjerning

 • Line Nielsen siger:

  Mine yndlings-produkter er deres vaskepulver og håndsæbe. Næste produkt der må afprøves må være deres bodyshower :)

 • Ditte siger:

  Neutrals opvaskemiddel er altid at finde i mit køkken – og jeg er lige begyndt at bruge ders vaskekapsler. Ville elsker at vinde lidt derfra :)

 • Siri Rasmussen siger:

  Jeg bruger ofte Neutrals shampoo – den er rigtig god til mit tynde hår! :)

 • Stine J siger:

  Jeg bruger deres opvaskemiddel, showergel, deo-roll, håndsæbe og deres vasketabs. Fantastiske produkter, andet er der bare ikke at sige:o)

 • Nanna Kirstine siger:

  Jeg bruger neutral opvaskemiddel, håndsæbe, shower gel, shampoo, deodorant, body lotion og babyolie.

  Jeg kan godt lide at holde de ting jeg vasker/smører min krop ind i helt rene, så har jeg bedre samvittighed, når jeg bruger parfume og make-up, der er MEGET dyrt at købe i “rene” udgaver.

  Neutral er det bedste! Det virker bare som det skal, og man har god samvittighed over for sig selv og miljøet <3

 • Tine siger:

  Dejlig konkurrence!
  Jeg er stor fan af deres vaskemiddel, jeg kan slet ikke have vaskemiddel der dufter helt vildt og fyldt med masser af underlige stoffer og parabener.. Derudover bruger jeg også deres opvaskemiddel, håndsæbe og nogen gange deres doe roll-on.

  Så krydser fingre for denne lækre præmie :)

 • Marianne siger:

  Neutral vaskepulver:-)

 • Lis Vinter siger:

  Jeg bruger neutra håndsæbe, vaskepulver og opvask tabs !

 • Zina siger:

  Jeg bruger faktisk flere ting fra Neutral. Vaskepulver, håndsæbe, showergel, showergel til børn. Elsker det <3 Vil super gerne prøve vasketabs! (og resten for den sags skyld :-))

 • Caroline Dahl Christensen siger:

  Jeg er stor fan af deres deo roll-on – den virker bare for mig. Og så er det jo et stort plus at den hverken indeholder parabener eller parfume :) Thumbs up herfra!

 • Nadia siger:

  Jeg er rigtig glad for Netrals produkter, og jeg bruger både opvaskemiddel, håndsæbe og vasketabs.

 • Matilde siger:

  Jeg bruger både deres deo roll on og deres vaskemiddel.
  Har det bare bedst med at i tøj bliver vasket i det.
  Derudover ryger opvasket midlet fra neutral også tit i kurven 😉

 • Ida Puggaard siger:

  Jeg er rigtig glad for deres vaskemiddel :)

 • Nadia WH siger:

  Uh sådan en pastasalat er altså også lækker engang imellem, selvom det vist er mange måneder siden jeg sidst har haft fornøjelsen af en sådan.
  Jeg bruger både deres flydende vaskemiddel, håndsæbe, bodylotion og bodyshampoo, så jeg vil da mægtig gerne vinde nogle af deres produkter :-)

 • Camilla A siger:

  Jeg bruger ingen af produkter lige i øjeblikket, men kunne rigtig godt tænke mig at bruge deres bodyshower. :-)

 • Trine siger:

  Da jeg har allergi er jeg rigtig glad for at bruge Neutrals produkter. Hold godt fast;-) : Jeg bruger dem både i køkkenet (opvaskemiddel, håndsæbe), på badeværelset (shampo, balsam og nogle af ansigtsprodukterne) og i vaskekælderen (vaskepulver).

 • Lise siger:

  Jeg bruger altid neutral vaskepulver

 • Emma S. siger:

  Bruger deres vaskemiddel til farvet tøj :)

 • Daisy siger:

  Bruger ikke nogle af deres produkter, men vil gerne prøve deres vaskepulver

 • Trine K siger:

  Bruger altid deres opvaskemiddel, og nogen gange også deres bodyshower :-)

 • Olivia Als siger:

  Jeg bruger opvaskemidlet og håndsæben. Begge produkter er milde mod huden og dejlige at bruge:-)

 • Katrine siger:

  Jeg bruger næsten alt fra Neutral, men min favorit er vaskepulver, fordi jeg synes det er vigtigt, at det tøj, som konstant er i kontakt med huden, ikke er fyldt med parfume og andet skidt. Fantastisk konkurrence!

 • Marie-Louise siger:

  Jeg bruger neutrals opvaskemiddel. Jeg havde fået en fra min mormor, førhen brugte jeg bare den billigste og mest farverige.. Men neutral’s skummer meget mere, så det vil jeg helt sikkert købe fremover! Selvfølgelig også pga miljøet 😉

 • Malene Vester siger:

  Elsker deres vaskemiddel til tøj. Der er ikke noget bedre end at have vasket tøjet i neutral, og så hænge tøjet ud i den friske luft! Det dufter så skønt!!

 • Lfrimodt siger:

  Haps en fræk pastasalat :O)

  Elsker Neutral – bruger bodyshampoo, håndsæben og deres vaskepulver.
  xxx krydser fingre for jeg vinder.

  Kram

 • Janni Madsen siger:

  Neutral opvaskemiddel! :)

 • Anna siger:

  jeg bruger deres vaskepulver og opvaskemiddel :) rigtig gode produkter, skånsomt og parfumefrit vaskepulver! OG mine hænder ligner ikke sandpapir efter en opvask..
  jeg ville ønske at jeg brugte deres hårprodukter (shampoo især) – men fordi at jeg har så langt hår, som jeg har, fungerer det ikke rigtigt. Mit hår bliver tørt og en smule ”rugt” ..

 • Maren siger:

  Jeg bruger stort set alle deres produkter, da jeg har tendens til at være overfølsom overfor parfume og er især begejstret for deres vaskepulver, opvaskemiddel, håndsæbe og bodyshower.

 • Stine siger:

  Jeg er desværre en af dem med allergi for nærmest alt, derfor er det vigtigt for mig ikke at bruge produkter med parfume.
  Derfor bruger jeg deres Vaskepulver, deo roll-on og bodywash. :)

 • Anne Ø siger:

  Håndsæbe og vaskepulver :)

 • Trine siger:

  Jeg bruger Neutral opvaskemiddel, vaskemiddel, bodyshower og håndsæbe – det er gode produkter, rimelige priser og så er det rart at man kan bruge dem med god samvittighed :)

 • Eva Jensen siger:

  Jeg bruger neutrals showersæbe. Synes det er super fedt at man kan gå i bad uden at blive udsat for unødvendige parfumer og andet gøjl :)

 • Michelle siger:

  Jeg er lige løbet tør for deres øjen make-up fjerner, så den skal jeg ud at have igen :-)

 • Bine siger:

  Når jeg tænker over det, så bruger jeg ret mange af Neutrals produkter. Jeg bruger deres opvaskesæbe og håndsæbe, men også deres Body Wash samt deodorant.
  Der er nogle produkter som man bruger hver dag, hvor jeg gerne vil undgå unødig parfume. Her synes jeg at Neutral er rigtigt gode til at lave kvalitets varer til en god pris.

 • Katrine K siger:

  Jeg er begyndt at bruge Neutrals flydende vaskemiddel til sort, hvidt og farvet tøj for både at skåne miljøet samt undgå at få skadelige stoffer tæt på huden.

 • Jeg bruger Neutrals håndsæbe, samt vasketabs til hvidt tøj og storvask vaskepulveret 😀
  Nåh ja og så bruger jeg deres skyllemiddel og flydende vaskemiddel til fin vask.

 • Nanna LG siger:

  Neutral opvask, bodyshower og vaskepulver <3

 • Line M. siger:

  Jeg bruger Neutrals vaskemiddel. Jeg er ikke så god til at afskære parfume som jeg ville ønske, men jeg tager det i små step af gangen, og prøver gradvist at udskifte parfumererede produkter til Neutrals produkter.

 • Nanna siger:

  Jeg bruger deres hår shampoo, den er jeg rigtigt glad for :)

 • Louise Joli siger:

  Jeg bruger deres vaskemiddel (dem du også bruger) :)

 • Katrine siger:

  Pt. bruger jeg Neutral vaskepulver, opvaskemiddel og showergel

 • Dana siger:

  Jeg bruger deres håndsæbe og body shower. Bruger også deres opvaskemiddel til tider hvis den lige er på tilbud :)

 • Marie T siger:

  Jeg bruger aller mest vaskepulveret, opvaskemidlet og håndsæben fra neutral .. Begge ting vasker rigtig godt og så er jeg vild med neutrals koncept omkring nul parfume, mv..
  Jeg har endnu ikke brugt deres bodyshower men det er klart noget som står op listen !!! :)
  Krydser fingre for at gevinsten ryger i min retning 😉

 • Camilla siger:

  Jeg bruger neutral’s: opvaskemiddel, shampoo, balsam, body wash, deo, body cream, ansigts/renseprodukter og håndsæbe
  Vil til og bruge deres vaske middel da jeg er blevet mere overfølsom og derfor er det dejligt at der er nogle produkter som kan bruges med ‘god’ samvittighed :)
  Ville være skønt at få nogle ting derfra da jeg er studerende og det ikke altid er de billigste ting :)

 • Ditte Marie siger:

  Jeg bruger ALTID Neutral opvaskemiddel! Jeg står helt af på citrus og æbleduft i opvaskebaljen! Der skal “duften” være Neutral.. Høhø..

 • Charlotte Benneboe siger:

  Hejsa 😉 Fed konkurrence!
  Jeg bruger Neutral’s body lotion, fordi det er så lækkert når der ikke er parfume i eller andre kemikalier. Jeg elsker alle deres produkter, og er opvokset med dem eller hvad man skal sige :-) Deres body lotion blødgører også og giver ikke eksem, og er god efter man har barberet ben! Jeg har en meget sensitiv og tynd hud, så det ville ikke være helt dårligt at vinde nogle produkter hjem!
  Krydser mine fingre!

 • Michelle siger:

  Jeg bruger deres ansigts pleje, da det er vigtigt for mig, at jeg kommer produkter i ansigtet morgen og aften som gør gavn og er milde mod huden og uden unødvendige tilsætningsstoffer.

 • Anne S. siger:

  Jeg bruger altid deres shampoo – den uden balsam i – den er fantastisk. Har prøvet mange dyre shampooer til mit lange hår, men Neutrals shampoo er altså den bedste. Og så er det jo super rart at vide, at den er uden alt mulig skidt!

 • Cecilie siger:

  Jeg har brugt deres vaskemiddel, hvilket jeg har været meget glad for :)

 • Caroline W siger:

  Jeg bruger deres håndsæbe! – Kunne godt tænke mig at prøve deres opvaskemiddel, er lidt loren ved alle de skrigfarvede mand ellers ser…

 • Lis Nielsen siger:

  Jeg bruger lidt af hvert, alt efter hvad der er på tilbud

 • Jeg bruger vaskepulveret, opvaskemidlet og håndsæben :)

 • Mille siger:

  Jeg bruger ALTID deres shower gel, det er en all time favorite! :)

 • Mathilde G siger:

  Jeg elsker deres bodylotion og deodorant, da jeg fortrækker ikke at udsætte min hud for al for meget unødvendig parfume og andet skidt :-)

 • Yasmin siger:

  Har vist kun brugt deres opvaskemiddel som jeg er meget tilfreds med. Og så gad jeg godt prøve deres vaskekapsler :)

 • Fie siger:

  Jeg bruger ofte Neutrals produkter og to jeg specielt er glad for er deres deo samt bodywash. Det er lækkert med sunde og miljørigtige produkter, der samtidig er til at betale!

 • Christina Buhl siger:

  Jeg bruger udelukkende Neutral vaskepulver – da jeg er overfølsom over for det nærmest alt andet vaskepulver – og Neutral virker godt for mig!

 • YM siger:

  Jeg bruger altid deres bodyshower og pt. har jeg også håndsæben :)

 • Katrine Brøndum siger:

  Jeg bruger deres vaskepulver og opvaskemiddel :)

 • Camilla siger:

  Jeg bruger altid deres vaskepulver og bodywash, da jeg er meget overfølsom overfor parfume – fantastiske produkter.

 • Sofie de Haas siger:

  Jeg bruger neutrals’ vaskemiddel når jeg vasker tøj – det giver mig virkelig en god fornemmelse og følelse, at vide at mit tøj bliver rent uden at komme i forbindelse med en masse parfume, farve og andet som på ingen måde er godt for min hud :)

 • Nicoline siger:

  JEG EEEELSKER ALT NEUTRAL!
  Jeg er rigtig stor fan af deres opvaskemiddel, men specielt også dag-creamen! :)
  Fed konkurrece!

 • Clara siger:

  Jeg bruger bl.a. Neutrals vaskepulver, da jeg er overfølsom over for parfume :)

 • Kristine B. siger:

  Jeg bruger altid Neutral vaskepulver, og faktisk har jeg vænnet mig så meget til det, at jeg ret hurtigt studser over det, hvis mit tøj er blevet vasket andetsteds og med parfumeret vaskepulver. Efter jeg her har læst om de dersens vasketabs pønser jeg nu på, at jeg dem et forsøg også :)

 • Karen siger:

  Jeg får en vaskemaskine i næste uge..WOOPP! Så deres vasketabs vil blive det nye hit i min lille hjem..! Opvaskemidlet bruges flittigt!

  – og et lille fif – put det på pletter på tøj, lad det sidde lidt og vask af med varmt vand = plet er væk! Fordelen ved netop neutral er den neutrale farve, så det ikke sætter farve på tøjet, når man fjerner pletter!

  Go dag til alle.

 • Maria siger:

  Jeg bruger deres håndsæbe, opvask, flydende vaskepulver og bodyshower. Jeg er ovenud glad for alle produkterne :)

 • Ditte siger:

  Jeg bruger neutral deo, bodywash, opvaskemiddel og vaskepulver.

 • Amalie Molzen siger:

  Neutrals håndsæbe og showergel er fast inventar hos mig. Der popper også en shampoo forbi ind imellem :)

 • Charlotte siger:

  Jeg bruger håndsæbe og shower gel fra Neutral, super godt :)

 • Mette Riber Eggert siger:

  Da jeg lider af allergi, bruger jeg altid Neutral opvaskemiddel og vaskepulver – Det er klart mit favoritmærke blandt allergivenlige produkter :)

 • Stine Stentoft siger:

  Jeg bruger Neutral bodyshower for at undgå at smøre mig for meget ind i parfumer og parabener. Tillod SU’en det, købte jeg alt hvad der findes i Neutra. Specielt vaskemiddel, opvaskemiddel og diverse cremer.

 • michelle siger:

  Vaske- og opvaskemiddel

 • pia sroka siger:

  Jeg bruger deres vaskepulver og skyllemiddel,og har også brugt deres opvaskemiddel i ny og næ.

 • Caroline siger:

  Jeg bruger altid Neutral opvaskemiddel og håndsæbe, da mine hænder nemt tørrer ud, hvis jeg bruger andet :) deres body shower er også rigtig god! Og så har produkterne endda den bonus, at de også er gode for samvittigheden – uden at vælte budgettet :) win-win-win! Jeg har ikke prøvet deres vaskekapsler endnu, så det ville da være lækkert at vinde og skrive en ekstra favorit på listen! :)

 • maria emig siger:

  Jeg anvender deres shampoo, deodorant, håndsæbe, vaskepulver, af og til skyllemiddel, opvaskemiddel… Bruger Neutral, fordi det et relativt bæredygtigt mærke, og fordi jeg ikke kan tåle dufte.

 • Simone siger:

  Vi gør brug af deres vaskemiddel, det er der virker aller bedst for os :)

 • Astrid siger:

  Jeg bruger Neutral i vaskemaskinen, da jeg let får udslet. Det er en super giveaway.

 • Mathilde siger:

  Jeg bruger deres deo og bodylotion og det er så godt imod mit eksem! :)

 • Sandra siger:

  Jeg bruger altid deres opvaskemiddel og håndsæbe :)

 • Selma G siger:

  Bruger både vaskemiddel, bodyshower og bodylotion! De dejligste produkter :-)

 • Rie Ravnholdt siger:

  Jeg bruge vaske pulveret samt bodywash – når man har 2 små børn er det bare et must synes jeg

 • ísbjörg siger:

  shower-sæben skal helst være parfumefri i min verden, så her købes som regel neutrals version. :-)

 • Trine siger:

  Jeg elsker neutrals vaskemiddel. Med tre børn i hjemmet er det fantastisk at kunne købe de store pakker og samtidig ikke være bsnge for at det skulle være noget der i der kunne være dårligt for dem.
  Min kærestes hud kløen er også helt forsvundet efter vi flyttede sammen og han har slet ike lige så tør hud mere.

 • Mai Odgaard Petersen siger:

  Vi bruger Neutrals kropssæbe, deres vaskemiddel OG så har jeg lige købt en Neutral-deo også. Not so bad! :)

 • Freja siger:

  Bruger deres opvaskemidddel, vaskepulver og håndsæbe

 • Berit siger:

  Bruger bodyshower, opvaskemiddel og vaskemiddel. Elsker at mit tøj ikke dufter af mærkelig parfumeret skyllemiddel. :)

 • Ninette siger:

  Jeg bruger neutrals håndsæbe og opvaskemiddel :)

 • Thea siger:

  Jeg bruger deres vaskepulver, bodylotion og bodyshower :)

 • Trine siger:

  Jeg bruger altid Neutrals vaskepulver og ofte også håndsæben.

 • Mille-Amalie Flyvholm siger:

  Da jeg er allergisk overfor stort ser ALT! Er jeg lidt tvunget til at bruge alt, som der ikke er parfume eller andre indgredinenser, som jeg er allergisk overfor.. Har endnu ikke prøvet noget fra neutral, da det er lidt dyrt når man er på SU :) men er helt klart “tvunget” til at begynde på det :)

 • Katrine siger:

  Jeg bruger blandt andet vaskemiddel, opvaskemiddel og håndsæbe fra Neutral – det er det bedste for mig, min hud og miljøet! :)

 • Kim Tofte Larsen siger:

  Hos os bruger vi opvaskemiddel, vaskemiddel og shampoo 😉

  Hilsen
  Kim

 • Sara W siger:

  Jeg bruger altid deres håndsæbe. Alle de kemikalier der er i andre håndsæber, tørre hænderne mere ud, og så er det bare rart at ens fingre ikke stinker efter man har vasket hænder :)

 • Tanja Jensen siger:

  Jeg bruger næsten ikke andet end Neutral, fordi jeg både lider af parfumeallergi og eksem og i det hele taget har en meget sart hud. De forholdsvis nye vaskekapsler er det store hit hos mig lige for tiden. Jeg er imponeret over, hvor rent tøjet bliver af så relativ en lille mængde “vaskemiddel” og kan se, at jeg tidligere har overdoseret helt vildt. Så både for miljøets skyld og for min pengepung, er det en god investering at købe kapsler.

 • Tinna Olesen siger:

  Jeg bruger deres opvaskemiddel, og deres vaskekapsler, simpelthen så smarte oh praktiske ! :-)

 • Randi siger:

  Jeg bruger Neutral opvaskemiddel og Neutral (fast) håndsæbe :-)

 • Marie S siger:

  Jeg bruger mest vasketøjs- og opvaskemidler, da jeg syntes de er rigtigt gode, og kraftige.
  Neutral<3

 • Natasja siger:

  Efter min alergi har været meget fremprovokeret de sidste 2 år har jeg valgt at dedikere mig total til neutral

 • Amanda siger:

  Jeg bruger det meste Shampoo, body lotion, opvaskemiddel, vaskepulver og håndsæbe :)
  Jeg er nemlig allergisk overfor parfume!

 • Amanda siger:

  Jeg bruger det meste Shampoo, body lotion, opvaskemiddel, vaskepulver og håndsæbe, da jeg er allergisk overfor parfume!

 • Maja Fuglsang siger:

  Vaskekapslerne er sååå smarte og lette at bruge :)

 • Katrine Gunnersen siger:

  Jeg vil SÅ gerne bruge vaskekapsler – og se om det gør en forskel på mit vasketøj med den rigtige dosering.
  Jeg bruger Neutral Shampoo, da jeg har tendens til arp og derfor skal passe på med at irritere min hovedbund

 • Krestina siger:

  Jeg må være ærlig at sige, at jeg indtil videre, ikke har brugt Neutrals produkter fast.
  Det har jeg tænkt mig at gøre noget ved! Man kan ikke argumentere imod allergi-venlige produkter.
  Jeg bruger selv bodylotion hver dag, så jeg kunne rigtig godt tænke mig at Neutrals body lotion,
  blev en fast del af mit daglige sortiment.

 • Jeg bruger deres opvaskemiddel og kunne rigtig godt tænke mig at prøve deres vasketabs til tøjvask

 • Sofie siger:

  Jeg elsker du gør opmærksom på Neutrals produkter, for der findes så uendelig mange dumme ingredienser i de ting vi efterhånden fylder vores kroppe med, desværre!
  Jeg har tre favoritter og bruger hver dag deres: bodyshower, flydende håndsæbe og flydende vaskemiddel. Derfor er disse tre mit favorit produkt(er) og noget jeg ikke kan leve uden i min hverdag.
  Jeg vil meget gerne vinde så jeg kan prøve endnu flere af deres fantasiske produkter, så krydser for jeg er heldig med masser af Neutral produkter :-)

 • Sofie Hald siger:

  uhh, den 29 marts er min fødselsdag :) Herhjemme bruger vi vaskemiddel derfra, og jeg gad godt prøve deres deo :)

 • Eva k siger:

  Jeg bruger vaskemiddel – både flydende og pulver. Vil rigtig gerne prøve deres kapsler 😉

 • Pia H siger:

  Jeg bruger deres nye vaskekapsler… de er super gode, jeg kan virkelig se en forskel på mit tøj 😀

 • Stine Andersen siger:

  Håndsæben :)

 • Pia Eriksen siger:

  Jeg bruger ikke Neutral endnu men kunne godt tænke mig at prøve vaskekapslerne

 • Anna doornbos siger:

  Hej 😉

  Jeg bruger neutrals shampoo, balsam, kropsæbe, deo og vaskepulver 😉

  Hilsen anna

 • Mette Kristensen siger:

  Som allergiker, eksem og psoriasis indehaver samt mor til en datter med børneeksem tænker jeg meget over hvilke produkter vi bruger herhjemme.

  Af neutral har vi opvaskemiddel (som også er perfekt at vaske sutteflasker i), vaskemiddel, både i pulver samt flydende form, har endnu ikke prøvet kapslerne, men vil gerne. Derudover har vi som regel også haft deres bodyshower, som vi har brugt til håndsæbe, men er løbet tør lige nu.

 • Ninna Fisker siger:

  Jeg bruger deres håndsæbe og bodyshower :-)

 • Karina siger:

  Vi er store fans af Neutral herhjemme, da min kæreste har parfumeallergi. Vi venter vores første fælles barn, så det har været en god chance for at få ryddet op i kemien efterhånden som de gamle flasker var tomme.
  Indtil videre bruger vi vaskepulver, bodyshampoo, balsam, shampoo og opvaskemiddel. Må indrømme jeg bruger skyllemiddel fra Minirisk, men det er fordi jeg synes den dufter bedst 😉

 • stephanie siger:

  Jeg bruger deres bodyshower hver dag :-) Efter at have fået konstateret parfumeallergi, skal alle produkter nu til at skiftes til neutral, så krydser fingre :-)

 • Malle siger:

  Jeg bruger Neutrals flydende vaskemiddel.. Både til hvid, kulørt og sort! Jeg har for nylig også købt en hårshampo, men den er altså ikke et hit :-)

 • Betty Jacobsen siger:

  Jeg bruger vaskepulver og opvaskemiddel.

 • Gitte Seloy siger:

  Vaskekapsler, helt klart!

 • Maj siger:

  Jeg bruger også opvaskemidlet. Jeg synes at det er det mest effektive neutrale produkt. Man behøver ikke at bruge særlig meget. Jeg plejer bare at lægge en lille klat/streg på kanten af vasken som jeg så dupper opvaskesvampen i indimellem. Så bruger man virkelig lidt per opvask;-)

 • Lisbeth siger:

  Deres vaske pulver til vores søns’ støj

 • maria ørum siger:

  Jeg bruger deres vaskepulver, deo og opvaskemiddel :)

 • Laura siger:

  Deres opvaskemiddel er fast inventar i mit køkken. På mit badeværelse står deres Showegel altid i brusekabinen, og ved håndvasken ligger deres håndsæbe klar. Hver morgen og aften smører jeg ansigtet i deres dagcreme. Yes, jeg er Netural fan!

 • Jeasica siger:

  Jeg bruger bodylotion, babyolie og deres vaskepulver;) Min hud er nemlig meget sart og jeg har døjet med hudproblemer hele mit liv(børneeksem, tør hud, astmaeksem og jeg kunne blive ved). Jeg kunne om nogen bruge noget hjælp til at få flere parfumefrie og parabenefrie produkter, for det er så pisse dyrt på en SU.

  Held og lykke til jer alle:)

 • Sophie siger:

  Jeg bruger deres vaskepulver og deres bodyshower :-)

 • Connie Nielsen siger:

  Jeg bruger neutral håndsæbe, flydende vaskepulver, sæben til at vaske sig i, cremen og hårshampoo fordi jeg kan ikke tåle alle de parfumer i andre sæber og cremer. Så tak fordi i laver dette produkt i alle afskygninger :)

 • Lisa Tschammer siger:

  Uhh jeg bruger jo rigtig mange forskellige af Neutrals produkter. Jeg bruger både shampoo, sæbe, creme, vaskepulver og opvaskemiddel fra Neutral. Jeg er simpelthen vild med det 😀

 • Louise Sand Kirk siger:

  Vi bruger deres vaskepulver herhjemme, og har gjort det så længe jeg kan huske. Det er det eneste som min bror kan tåle :)

 • Jacqueline siger:

  Vi bruger vaskepulveret, opvaskemiddel og til tider body showeren :)

 • Line siger:

  Jeg bruger neutrals bodyshower, da den er dejlig mild mod min sarte hud.

 • Jeanette siger:

  Jeg bruger neutral vaskepulver, men vil så småt gerne skifte flere ting ud – skal bare lige have brugt det jeg har først :-)

 • Rikke siger:

  Jeg bruger selv bodyshampoo fra neutral.
  Jeg kan se min krop bliver mere rød, hvis jeg pludselig går over til en shampoo med parfume i.
  Også bruger jeg også meget gerne deres håndsæbe og vaskepulver

 • Minela siger:

  Jeg bruger deres face wash, skin tonic og shower gel. Har også brugt deres face wipes før og lige nu bruger jeg deres baby olie :)

 • Therese siger:

  Jeg har har brugt deres opvaskemiddel af mange omgange – og har været virkelig glad for det :)

 • Jeg bruger deres vaskemiddel, håndsæbe og ind i mellem deres opvaskemiddel – og jeg er rigtig godt tilfreds :)

 • Cecilie siger:

  Mine yndlings produkter er cremerne. Er en smule følsom overfor, så de er bare super gode :-)

 • Camilla siger:

  Bruger både vaskepulveret, opvaskemiddel samt shampoo og bodyshower fra Neutral og er vild med det.. Venter os et lille Maj-barn og elsker at baby ikke udsættes for overflødige parfumer og parabener… :) Håber vi vinder lidt godter fra Neutral… :)

 • Mikala Klein siger:

  Jeg bruger ALLE neutrals produkter, lige fra baby creme til mine tørre hænder og skæld shampoo og body sæbe til min krop i badet :)
  Jeg kan ikke tåle ret meget, bla parfume er jeg allergisk overfor og derfor er jeg så taknemmelig for at jeg kan tåle Neutrals fantastiske produkter :)

 • Tina siger:

  Jeg bruger deres opvaskemiddel, samt vaskemiddel – så allergier er det super produkt, uden alt muligt kunstigt halløj.

 • Sarah siger:

  Jeg bruger neutral shower og til tider også deres vaskspulver, idet jeg elsker at de er parfumefri mv. :)

 • Jeg bruger deres vaskepulver til tøj, da jeg er en smuuule overfølsom i den retning – men hvor kunne det være skønt, at nedsætte risioken for mere udvikling af netop det. Vasketabsene ville især være et hit, da jeg er umådelig glad for min opvasker 😀

  – Anne

 • Lærke siger:

  Jeg elsker deres bodywash! Den er så god mod sart hud. Men jeg vil meget gerne prøve deres kapsler :)

 • Simone Petersen siger:

  Hjemme hos mig bruger vi neutrals vaskemiddel når vi vasker tøj, og bruger neutrals håndsæbe, både i køkkenet og på badeværelset. I badet bruger vi neutrals bodywash :)

 • Rikke Bisgård Sørensen siger:

  Vi bruger deres bodyshampoo, vaskepulver og skyllemiddel OG opvaskemiddel :) Jeg elsker deres produkter, da de også har gjort, at vores datter ikke har eksem længere.

  Kh Rikke

 • Hanne siger:

  Især efter jeg har fået børn er jeg for alvor begyndt at bruge flere Neutral produkter – bruger bl.a. vaskemiddel, vaskepulver, skyllemiddel, bodyshampoo, håndsæbe, kids shampoo og kids bad & dusch

 • Pia Rotbøl siger:

  Vi bruger opvaskemiddel, vaskepulver og bodylotion alle fantastiske produkter 😉

 • Rosa siger:

  Jeg bruger Neutral vaskepulver, Neutral sæbe, Neutral rengøringsprodukter, Neutral deo

 • Nadia Guldfeldt siger:

  Jeg bruger deres vaskemiddel og opvaskemiddel :-) det fungerer mindst lige så godt som andre mærker er sundere både for en selv og miljøet :-)

 • Michala siger:

  Jeg bruger faktisk de fleste af produkterne, og er især glad for at jeg kan bruge dem med tryghed når man har allergi, og så er det fedt at hele familien kan bruge det.

 • Eva Sørensen siger:

  Jeg bruger Neutral vaskepulver, og Neutral opvaskesæbe. Meget tilfreds med begge. Især vaskepulveret synes jeg er godt, og det giver lækkert tøj:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *