OPSKRIFT PÅ SUND SKYRIS MED HINDBÆR OG LAKRIDS

skyris-med-hindbaer-og-lakrids0

Yay solen skinner og jeg har haft bare ben i dag! Det skal fejres med hjemmelavet (sund) is. Jeg laver ofte skyis i forskellige varianter. This time med hindbær og lakrids. Opskriften kommer her, hvis du også er i humør til sund lækker is, jeg har hørt at det skulle blive lækkert vejr hele ugen… win!

DET HER SKAL DU BRUGE:
500 g skyr
300 g hindbær, (hvis de er frosne, skal de lige koges i to min. og så køles af)
2 tsk ren vanilje
2 tsk lakridspulver

skyris-med-hindbaer-og-lakrids0Blend alle ingredienserne sammen. Hæld ismassen på en beholder med låg. Det er en yderst nem opskrift – ligesom jeg foretrækker det. Stil isen i fryseren og rør i den hver halve time (hvis du har tid og husker det). Isen kan serveres når den er frossen, det tager ca. 4 timer, men lad den gerne stå natten over. Jeg kan bedst lide min is når den er lidt blød, så jeg tager den gerne ud af fryseren lidt tid inden den serveres.

Isen indeholder få kalorier (60 kcal per 100 g) og kan derfor nydes med god samvittighed.

God aften.

XX SOFIE

Foto: Healthjunkie

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *