PALÆO

I går blev eksamensopgave om n-3 flerumættede fedtsyrer i forhold til brystkræft endelig færdig – sikke en lettelse. Opgaven har fyldt meget de sidste par uger, og det er derfor noget af en befrielse, at den nu er afleveret :)

Billede fra Palæo

Da opgaven var printet og bundet fint ind, besluttede mine to veninder og jeg, at vi havde fortjent lidt god mad og drinks. Vi overvejede forskellige steder, men da ingen af os havde prøvet Palæo i torvehallerne, faldt beslutningen på det. Palæo er et dansk køkken, som tager udgangspunkt i stenalderkost. Man kan godt sidde derinde og spise, men vi valgte at tage maden med hjem.

PALÆO
“Der er en skønhed i det enkle. Præmissen er dog, at man bruger det bedste af det bedste. Hos Palæo er grundstenene i vores køkken kød, fisk, grønsager, æg, frugt, bær og nødder. Alt sammen naturligt dyrket med et minimum af forarbejdelse, ekstremt høje krav til kvaliteten og i en fortolkning, der er tilgængelig både i form og pris – også for almindelige mennesker. Det kalder vi Primal Gastronomi.”

Det er et fint lille køkken de har i torvehallerne, og der var massere af kunder – altid er et godt tegn!

Jeg elsker den rå indpakning de bruger…

Her kan i se hvad Karoliner og Agnetha fik. De bestilte Bolo: Kødsovs af andehjerter & kråser med grøntsags-spaghetti & persillepesto, 69 kr.

Jeg fik denne lækre wrap: Røget laks med salat af agurk, radise, salatløg, appelsintern & babyspinat svøbt i omelet af økologiske æg, 65 kr. Mums den var god :)

Nårrh ja og så liiiige et (meget mørkt) billede af vores drinks!

Jeg kan helt sikkert anbefale Palæo, maden var lækker, og prisen er overkommenlig. Et godt alternativ hvis man ikke orker at lave mad!

Glædelig fredag og solskin til Jer :)

xx Sofie

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *