PARFUMEFRI HVERDAG #2

IMG_5190 kopi

Neutral ønsker at sætte fokus på det store forbrug af parfume og sammen med danskerne gøre Danmark parfumefri (læs mere på denne side: parfumefrihverdag.dk) hvilket jeg gerne vil støtte op om. Derfor vil jeg præsentere mine parfumefri zoner, zoner hvor det især er vigtigt for mig at undgå parfume. Læs om min første parfumefrie zone, mit køkken, lige HER.

Min anden parfumefri zone er i forbindelse med min træning. Jeg træner omkring 4 dage om ugen. Mit træningstøjet er i direkte kontakt med min hud, derfor ønsker jeg ingen parfumerester i tøjet. Jeg vasker derfor alt mit træningstøj i parfumefri vaskepulver fra Neutral. Efter hård træning er et bad tiltrængt også mine baderutiner er endnu parfumefri zoner, jeg vasker mig udelukkende i sæbe uden parfume. På lørdag den 27. september og den følgende uge kan man i alle landets Fitness-World centre få prøver på Neutral-produkter og få gode råd og vejledning til en parfumefri hverdag. I kan se mere på www.parfumefrihverdag.dk, hvor I ved at markere jeres parfumefri zoner er med i konkurrencen om et års forbrug af Neutral-produkter!

IMG_5190 kopiIMG_5203 kopi

Tænker I over den parfume, I dagligt er i kontakt med?

XX SOFIE

Foto: Anne-Kathrine Holstein
(Sponsoreret indlæg)

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN, HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

2 kommentarer

  • Heidi siger:

    ja det gør jeg helt sikkert, jeg vasker også i parfume fri og tørre udenfor hvis vejret er til det. Så dufter det så godt. Jeg vasker dog ikke mit hår i neutral. Det bliver så mærkeligt af det. Så på det punkt er jeg lidt forfængelig. Mig og mit hår. Det fortjener det bedste og det er en shampoo fra Koreas med en masse vitamin og olier .

  • Er Neutral også fri for parabener ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *