PERFECTION

Okay, hvorfor er der ikke nogen der tidligere har fortalt mig, at skyr er helt genialt på varm grød!?!? Som jeg skrev i indlægget her, havde min veninde foreslået mig at bruge skyr på min grød. Da jeg så fandt en kæmpe spand med skyr den anden dag, skulle det selvfølgelig afprøves. Jeg forsøgte mig med min dadelgrød, som er sød i smagen og det var intet mindre end fantastisk!!! For det første er det lækkert med den lidt sure skyr sammen med den søde grød, for det andet så smelter skyren, da grøden er varm, ej det er bare så lækkert – I bliver nødt til at prøve det! Nu har jeg svært ved at forestille mig min grød uden skyr. Et andet og virkelig stort plus, er den mængde af protein som skyr bidrager med, der er jo ikke meget protein i grød. Ved at tilføje skyr på din grød, vil du øge proteinindholdet i måltidet. Faktisk kan du fordoble proteinindholdet i din grød, hvis du tager udgangspunkt i min opskrift på dadelgrød, og så udskifter æblet med 40 g skyr. Jeg kan slet ikke forstå, hvorfor det først er kommet til mig nu, jeg kan jo forstå på mange af jer, at I allerede er bekendt  med tippet – nå men bedre sent end aldrig :)

IMG_6707


I morges spiste jeg dadelgrød med skyr og drysset med lidt kokos og så selvfølgelig en lækker kop kaffe, det er den perfekte søndag morgen!

Ha’ en rigtig dejlig søndag peeps!

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

22 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *