I weekenden stod den på hjemmelavet pizza med dansk grønkål og kalkunbacon, en hammerlækker kombination, som jeg glædeligt deler med jer.
DET HER SKAL DU BRUGE:
Bund:
1,5 dl vand
10 g gær
2 tsk olivenolie
80 g grahamsmel
220 g hvedemel
1/2 tsk salt
Fyld:
5 spsk god tomatsovs (evt. hjemmelavet)
1/2 rødløg, snittet
2 blade grønkål, skåret i mindre stykker
5 små tomater, skåret i skiver
1 pakke kalkunbacon, skåret i mindre stykker
150 g frisk mozzarella, revet i mindre stykker
Start med at bland pizzadejen. Rør gæren ud i en skål med vand. Tilsæt salt, olie og med (gem en smule hvedemel). Ælt dejen godt sammen. Stil dejen et lunt sted hvor den kan hæve i 1/2 time. Imens kan du snittet fyldet til pizzaen og tænde ovnen på den varmeste temperatur. Lad en bageplade varme med i ovnen. Ælt så dejen på et meldrysset bord (tilsæt evt. resten af melet). Rul dejen tyndt ud. Læg dejen på et stykke bagepapir. Fordel tomatsovsen på pizzaen og pynt med resten af ingredienserne. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaen i den varme ovn i ca. 12 minutter, eller til osten er blevet lysebrun.
Gid det stadigvæk var søndag…
XX SOFIE
Foto: Healthjunkie
Mums, ser ikke dårligt ud!
http://www.malenechristine.dk
Arrrjjjj. Det er det bestemt heller ikke
Tak fordi at det også er legalt at spise mad med mel i på din blog! Det er virkelig befriende (omend alt for sjældent), at der stadigvæk er bloggere, som er med til at understøtte en afbalanceret og ikke fanatisk kost !
Tak for de pæne ord Sofie. Og dejligt at der findes nogen derude, som sætte pris på netop en afbalanceret kost, hvor der selvfølgelig er plads til hvedemel. God dag til
wauw den pizza ser altså lækker ud
Den er altså også ret lækker
(hvis du spørger mig…)