POWERHOUSE BOOTCAMP

IMG_9325

Er der nogen af jer der har brug for kickstart til at komme i gang med træningen, eller blot ny motivation og ny energi til din træning så læs med her. Jeg har sammen med de to seje, stærke og meget inspirerende mænd, Tor og Jan, netop afholdt vores første fælles 4 ugers bootcamp i Powerhouse. Tor og Jan stod for at sammensætte en effektiv og sjov træning og jeg stod for ernæringsdelen. Bootcampen var en stor succes, med nogle meget glade og tilfredse deltagere, som smed 3,5-5 kg og 14-17 cm fordelt på kroppen i løbet af de 4 uger. Derfor starter vi nu et nyt hold op allerede på mandag, og der er stadigvæk ledige pladser.

Powerhouse Bootcamp er et 4 ugers forløb til dig som har brug for at komme i gang med træningen igen, til dig som måske ikke har trænet i lang tid, eller til dig som blot trænger til ny motivation og til at få ny energi til din træning. Hvad enten du har trænet i længere tid og måske syntes resultaterne er begyndt at stå i stampe eller måske fordi du fornyeligt er begyndt at træne og har fået mod på endnu mere sved på panden, så kan vores 4 ugers Bootcamp være noget for dig.

IMG_9325

Det får du:

4 ugers intensiv, hård og motiverende og varierende træning. Eksklusiv hold træning, 4 gange ugentligt (på lukket hold med max. 10 deltagere) Kontrolvejning/kropsanalyse, måling af vægt, fedt procent, cm. måling ved start og slut (2 Individuelle konsultationer) Opskrifter og idéer til sund og inspirerende mad.

Inden opstart aftales hvad din personlige målsætning for træningsforløbet skal være, og du vil få målt din fedtprocent, vægt og blive målt i omkreds både ved start og slut. Hvis du ønsker det, vil der undervejs være kontrolvejninger.

Følger du vores træning og råd, garanterer vi, at du vil kunne forbedre din form, blive stærkere og du vil kunne se og mærke en markant ændring på din krop.

Træningen består af et varieret udvalg af kredsløbstræning, intervaltræning, styrketræning, coretræning og crossfit træning, herunder reformer træning, TRX, Pilates og outdoor træning.

De 4 ugentlige træninger er:

Mandag kl. 7.00, onsdag kl. 20.00, fredag kl. 7.00 og lørdag kl. 12.00

Opstart Mandag d. 02.03.2015 

Al træning foregår på et lille lukket hold – hvor der vil kunne sættes individuelt fokus således, at du når dine målsætninger.

Træningen foregår i Powerhouse CPH på Østerbro.

Pris: 4000,- DKK

Tilmelding sker via email – tor@powerhousecph.dk

XX SOFIE

Foto: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

8 kommentarer

 • Sandra siger:

  Lyder spændende… Men hvad nu hvis man ikke kan deltage i morgenholdene kl. 7 pga. arbejdstider??

 • Nadia el Makhokhi siger:

  Hey:-)) synes jeres bootcamp lyder interessant men tidspunkterne mandag og fredag kl.7 passer ikke iforhold til mit arb(: er det muligt at være med kun 2 gange om ugen?

 • Helene siger:

  lyder så spændende!!
  Håber i kører det igen til september cirka – jeg skal lige have en fødsel overstået i maj, og så får jeg virkelig brug for en kick-start! :-)

 • Ib siger:

  Øj, det gad jeg godt, men har først set opslaget nu. Kommer der nye camps i løbet af året- og hvor kan jeg se det, så jeg ikke misser den næste?
  God dag :)

  Ib

  • Sofie Bentzen Sofie Bentzen siger:

   Der kommer helt sikkert flere bootcamps! Jeg skal nok sørge for, at skrive om det i god tid.
   God dag. Venligst, Sofie :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *