REGNVEJRS-HYGGE-BAG

Jeg får altid lyst til at bage når det regner, prøv disse nemme chokorug, hvis I har lyst til at bage noget lækkert, som samtidig kan nydes med god samvittighed.

DET HER SKAL DU BRUGE:
(ca. 30 stk.)
2 dl vand
2 dl hele speltkerne (kogt med 4 dl vand, indtil vandet er væk, ca. 20 min.)
2 dl knækkede rugkerner (kogt med 2 dl vand i to min.)
50 g mandler (blendet til mandelmel)
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
½ dl hørfrø
1 dl yoghurt naturel
1 æg
2 spsk ren kakao
1 ½ banan, most
5 spsk havregryn
3 spsk rosiner
1 tsk salt
lidt honning
150 mørk chokolade (80%), groft hakket

(lidt hakkede mandler til at pynte med)

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Start med at kog de forskellige kerner så de kan nå at køle af inden de tilsættes dejen. Alle ingredienser røres sammen. Fordel så dejen i muffinsforme og pynt med hakkede mandler. Bag dem i ovnen ved 160 grade, med en bradepande med vand i bunden, i ca. 30-40 min. Når de er blevet mørkebrune og ligner rugbrød, kan du prøve at stikke i dem. Lad dem køle helt af før du tager dem ud af formene.

God dag.

XX SOFIE

Foto: Healthjunkie

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *