RESTAURANT KUL

Jeg var inviteret til åbning af restaurant Kul i kødbyen den anden aften. Det var en rigtig hyggelig aften med en masse lækker mad og vin, desuden var jeg kommet i fantastisk selskab med Stine fra All Things Dapper, Emilie fra Gane & Gaffel, Emily fra Emily Salomon, Anne fra Anne Au Chocolat, AC fra Acie, og de søde macho drenge fra Gastromand. Stedet er i sig selv er utrolig hyggeligt, de har formået at bevare den rustikke stemning, som hører kødbyen til. Køkkenet er åbent, hvilket giver et fantastisk liv og duft i restauranten. Det meste af maden bliver tilberedt på deres lækre grill. Vi fik lov til at smage en masse forskellige retter, lige fra Østers Bloody Mary til lammebryst med tilhørerende champagne og vin, mmm det var så lækkert. Desuden har de en softicemaskine (hvor sejt er det lige?), hvor de selv laver forskellige varianter af softice. De laver ydermere de lækreste cocktails. Det er et perfekt sted at starte en bytur i København!  Jeg tænker at starte en fredag/lørdag aften med en sen middag og en masse vin, afslutte med et par lækre cocktails og så videre i byen. (det må jeg vidst lige teste i den nærmeste fremtid). Her kan I se lidt billeder fra stedet og aftenen. Tjek desuden deres hjemmeside her: restaurantkul.dk, hvor I også kan finde deres menu.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

 

XX SOFIE

Foto: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

 

3 kommentarer

 • Camilla L W siger:

  Det ser lækkert ud. Så jeg var lige inde og lure på deres hjemmeside – hvad er konceptet? Skal man bestille flere retter pr. person eller er de retter, der står under frokost/aften nok til én person?

  • michelle siger:

   Hej Sofie. Dine indslag er simpelthen så lækre og inspirerende. Dejligt at vide at der er alternativer, som både er sunde og velsmagende.
   Måske vil du finde vores eksperiment interessant? Fire kvinder der er ved at finde den rette vej til et varigt godt forhold til vores udseende og vores kroppe. Kh Michelle https://www.bloglovin.com/blog/4084120

 • Cecilie siger:

  Hej, du har vel ikke nogle forslag til en lidt sundere julekalender.
  Jeg har nemlig været på udkig efter en, og har kigget lidt på den fra Johan Bülow, men ved du hvor mange kcal der ca. gemmer sig bag hver låge?:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *