RF15 “THE TIME MACHINE”

I går tog jeg på en gatronomisk tidsrejse gennem festivalens madhistorie. En spændende rejse, som bød på nyfortolkninger af de gamle festivals klassikere. Folkene bag Restaurant Vigen serverede en lækker 5-retters menu, der tog udgangspunkt i madbodernes udbud igennem årtierne. I festivalens spæde år bestod madudbuddet ikke af meget andet end en frugtbod og en pølsevogn. Meget har ændret sig siden da. Den klassiske hotdog blev forvandlet til en asparges-version med svampemajo og fjordrejer.

Jeg elsker de små hyggelige pop-up restauranter, som kan prøves under Roskilde Festival. Eventet her kostede kun 80 kr og jeg skal love for, at jeg var mæt da jeg gik derfra. Her kan I se lidt billeder af den lækre mad.

image2

image3

image1

XX SOF

Foto: Healthjunkie

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *