ROSKILDE’14 // WHERE TO EAT

Der er ikke mange dage til, at de første gæster checker ind på årets Roskilde Festival – YAY! Jeg glæder mig sindssygt meget. Jeg har været så heldig at få en billet, så jeg kan komme og smage på alt den lækre mad der serveres under festivalen. Det er utrolig, hvor meget der rent faktisk bliver gjort for at alle de mange festivalgæster kan få noget lækkert mad og spændende smagsoplevelser.

I år tager jeg på Roskilde med min søde og smukke veninde (og blogger kollega) Emily Salomon – vi har lavet en lille Roskilde-mad-duo. Jeg glæder mig til at have en partner in crime 😉

Emily og jeg er i gang med at lægge en plan over hvilke madevents, madboder osv. der skal besøges på årets festival. Vi har desværre ikke mulighed for at afprøve det hele, hvis I finder et lækket madspot eller lign. på festivalen, som vi skal prøve, kan I så ikke nuppe et billede af stedet/maden og hashtagge #HJRFFood

SAMSUNG CSC

En ting som er helt sikker er, at vi i år skal besøge FoodJam, vi har allerede booket os ind torsdag eftermiddag kl. 16.00. Jeg var forbi sidste år, men nåede desværre ikke at tilberede min egen ret. Jeg synes, at konceptet er helt genialt!

FOODJAM
Frisk grøntsagsomelet? Dampede blåmuslinger? Eller fish & chips med hjemmerørt remo?

I folkekøkken FoodJam bestemmer du selv menuen og går selv til gryderne, når du har valgt dine råvarer fra den bugnende buffet af friske økologiske grøntsager, sprød frugt og fersk fisk. I køkkenet er der plads til alle uanset evner, og skulle du være i tvivl, står FoodJams kulinariske vejledere klar med hjælp og gode ideer. Hos foodjam er vejen til et godt og velsmagende måltid enkel: gode råvarer, højt humør og fællesskab over skærebrætterne.

Sted: City Center East
Billetkøb: Billetter købes direkte ved indgangen, hvor du enten booker tid eller går direkte i køkkenet Du kan også købe din billet allerede nu her.
Pris: 50 DKK for fri adgang til råvarebuffeten og en time i køkkenet. Mellem 12.00 og 19.00 er det en god idé at have bestilt tid – især søndag-onsdag.
Tid: Søndag den 29. juni til og med søndag den 6. juli kl. 9.00-22.00

 Find flere informationer om de forskellige madevents HER.

Kommer I på Roskilde’14?

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

2 kommentarer

  • Celine siger:

    Mama’s Corner er klart også et besøg værd – en udelukkende frivillig bod hvor overskuddet går til dansk flygtningehjælp. Ligger lige ved Apollo med morgenmad og andre lækre retter – også masser af lækre vegetarretter :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *