OFF TO ROSKILDE’14

Yay afgang til Roskilde inden længe. Alt er pakket og Emily kommer og henter mig any minut :)

I kan på ELLE.dk læse hvilke madevents jeg skal deltage i de kommende dage, link her. I kan også finde en oversigt til sidst i indlægget.

grød

Her kommer en oversigt over mine 6 allerede planlagte madoplevelser på årets festival. Desværre er det ikke muligt at nå rundt til alle de forskellige events og spisesteder, find en samlet oversigt over alle madevents her:

1. FOODJAM

Et genialt koncept, og en af de ting ved årets festival, som jeg glæder mig allermest til! Det går i alt sin enkelthed ud på, at du betaler 50 bobs og for de penge får du ingredienser, som du skal bruge til at sammensætte din egen menu.
I folkekøkkenet bestemmer du selv menuen og går selv til gryderne, når du har valgt dine råvarer fra den bugnende buffet af friske økologiske grøntsager, sprød frugt og fersk fisk. I køkkenet er der plads til alle uanset evner, og skulle du være i tvivl, står FoodJams kulinariske vejledere klar med hjælp og gode ideer. Hos FoodJam er vejen til et godt og velsmagende måltid enkel: gode råvarer, højt humør og fællesskab over skærebrætterne.
Sted: City Center East
Billetkøb: Billetter købes direkte ved indgangen, hvor du enten booker tid eller går direkte i køkkenet Du kan også købe din billet allerede nu her www.madkulturen.dk/foodjambilletter.
Pris: 50 DKK for fri adgang til råvarebuffeten og en time i køkkenet. Mellem 12.00 og 19.00 er det en god idé at have bestilt tid ? især søndag-onsdag.
Tid: Søndag den 29. juni til og med søndag den 6. juli kl. 9.00-22.00

2. JACOBSEN OFFICIAL ROSKILDE FESTIVAL 2014 BEER RELEASE
Torsdag eftermiddag er der beer release i Food Court, hvor der serveres gratis øl. En øl lavet specifikt til Roskilde festival. Øllen er desuden økologisk. Til eventet vil det være muligt at stille spørgsmål til øllen samt smag.
Sted: Jacobsen-bar i Food Court
Billetkøb:
Pris 0 DKK
Tid: Torsdag kl. 17.30

3. FOOD COURT
Food Court er en lang overdækket hal med en masse små boder, helt klart et af mine favorit madspots på Roskilde. Food Court er stedet hvor nye madbodstalenter kan få lov til at prøve kræfter med Roskilde Festivals sultne gæster i et mindre format. Alle boder skal anvende mindst 60 % økologiske råvarer og må max servere to forskellige retter. Blandt andet er det her man finder GRØDs bod, hvor der serveres den lækreste bygotto med ærter, friske ærteskud, ricotta og citron. Der er et stort udvalg af forskellige hyggelige boder med alt fra smørrebrød fra Aamanns til Brændende bornholmsk kærlighed i fladbrød fra Gorms Bornholmerbiks. Jeg kommer uden tvivl til at indtage mange måltider i Food Court.

4. PALATE-PALETTE
Jeg elsker jo chokolade og derfor må jeg heller ikke gå glip af dette chokolade event fredag eftermiddag ? har allerede reservert en billet. Til dette lækre chokoladeevent vil du udvidet din forståelse af den søde spise for altid, når kok Jakob Mielcke serverer hjemmelavede chokolader med overraskende tilbehør. Og find samtidig ud af, hvordan farver påvirker dine smagsløg, når chokoladerne anrettes på epoxyindfarvede træbrætter, designet af tekstildesigner Margrethe Odgaard.
Sted: Staldbygningen
Billetkøb: Madevents*
Pris 100 DKK
Tid: Fredag 14.00-15.30

5. DET LOKALE
4 retter for kun 80 kr. Fredag har jeg booket billet til et madevent, hvor elever fra Hotel- og restaurantskolen i samarbejde med elever fra Københavns Erhvervsakademi byder indenfor til en vitaminboostende, økologisk og bæredygtig firerettersmiddag. Alle råvarerne er fundet hos lokale landmænd.
Sted: Staldbygningen
Billetkøb: Madevents*
Pris: 80 DKK
Tid: fredag kl. 18.00-19.30

6. MAD MED MEDFØLELSE
Søndag eftermiddag afsluttes med et kødfrit madevent. Foreningen Mad med Medfølelse disker nemlig op med veganske småretter i alle regnbuens farver. De lover at man kan finde ud af, hvor lækker en cupcake uden æg og smør smager! Og hvem ved, måske lærer du noget nyt om dig selv og dine spisevaner, mens du spiser dig igennem en overdådig buffet af plantebaserede retter. Jeg er sikker på at det bliver en perfekt madafslutning på årets Roskilde?14.
Sted: Staldbygningen
Billetkøb: Madevents*
Pris: 50 DKK
Tid: Søndag 16.00-17.30

*BILLETSALG TIL MADEVENTS
Salg af billetter fra Agora G:
Onsdag 14-17
Torsdag 14-17
Salg af billetter fra Dommertårnet:
Torsdag 17-19
Fredag 14 ? 17
Lørdag 14 -17
Søndag 14 -17
INDTIL UDSOLGT!

Følg med på Instagram (@sofiebentzen), hvor jeg løbende vil uploade billeder og tips til Where to eat Roskilde?14

 

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *