ROSKILDE’15 // WHERE TO EAT

SAMSUNG CSC

Så er det igen blevet den tid på året, hvor en masse glade mennesker slår sig ned, og har en hyggelig tid på Roskilde Festival. I år er heller ingen undtagelse for mig, jeg drager afsted i morgen, sammen med min favorit Roskilde-partner-in-crime; Emily! Vi tager igen i år på et lille madeventyr, og vi glæder os meget til at smage på alt den lækre mad og drikke. Jeg bliver hvert år overrasket over de mange tiltag og lækre smagsoplevelser festivalen byder på. Følg med her på bloggen og især Instagram (@sofiebentzen) de næste par dage.

roskilde-day-13(Festivals-teamet)

Inden festivalen for alvor bliver skudt i gang i morgen, vil jeg lige komme med et par mad-tips, både fordi det sikkert er en meget dejlig viden at få inden festivalspladsen åbner, men også fordi et par af madevents’ne kræver at man køber en billet.

roskilde-day-11
Her ses den lækre menu Emily og jeg, i samarbejde med et hold af søde madbloggere, fik sammensat. Maden tilberedte vi selv hos FOODJAM, som ligger ved Service Centret i Camping Øst. Her kan man for 50 kr per mand i en time gå amok i de mange råvarer og lave et hjemmelavet, lækkert og økologisk måltid. Det er uden tvivl et besøg værd.

Derudover vil jeg opfordre til at tjekke MORE THAN EATING, her finder du en masse forskellelige (ofte gratis) mad-events. Du kan læser mere om de forskellige events HER. Husk at købe billet til de events som kræver dette, da de er blevet meget populære og  billetterne ofte bliver revet væk.

Billetterne kan købes her:
28/6, 29/6, 30/6 + 1/7 | Mobil billetbod ved Agora C | Kl. 12 – 15
1/7 Dommertårnet (Gloria) | 18:00 – 20:00
2/7 Dommertårnet (Gloria) | 10:00 -13:30
3/7 Dommertårnet (Gloria) | 10:00 -13:30

Til sidst vil jeg lige fremhæve Food Court (i stalden ved Gloria), hvor nye spændende madinitiativer får chancen. Her kan man altid finde noget lækkert at spise.
De forskellige boder:

Milk&Sandwich
Sauna Bar
Peter Larsen Kaffe
Madhus Lolland-Falster
Folkets Madhus
New Arctic
Aamanns
Boutique Fisk
BarBurrito
The Organic BoHo
Manzel Street Food
Lakrids i Maden
Bulko
Paëlla’n’Pilau
Spoon Company
Ma Poule
Bottega del Gusto
JuicyBurger
PharS

Og til sidst lidt billeder fra sidste år…

Skriv endelig hvis I kender et lækkert sted, vi skal besøge 😉

XX SOFIE

Foto: Healthjunkie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *