SÅ ER SODASTREAM-KONKURRENCEN SLUT OG DEN HELDIGE VINDEREN ER….

Rikke Malene Larsen

Hendes yndlingssmag var:
Mynte, citron og ingefær ville jeg blande i min drik, hvis jeg var den heldige vinder :-)

(Du har modtaget en mail)

Tusind tak til alle jer andre der har deltaget, det har været en fornøjelse at læse alle jeres svar og at så mange har deltaget. I er de sødeste læsere, og jeg ville ønske, at jeg kunne give jer allesammen en sodastream! Tak for inspiration til mange nye smagsvarianter, som skal afprøves, og som selvfølgelig vil blive vist her på bloggen og tusind tak for de søde ord ind i mellem.

sodastream-source-sort.380.700.2

(Jeg har brugt random number generator til at trække vinderen)

XX SOFIE

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *