SÅ ER VI I GANG // HEALTHJUNKIE X KIDSAID ACROSS AMERICA

IMG_5301
Det er fantastisk endelig at komme op på “hesten”. Vi startede i morges kl. 07.00, hvor vi kørte fra Niagara Falls i den smukkeste morgensol. Der var ingen mennesker og jeg havde rigtig gode ben. Vi er 3 piger; min partner in crime AK, Maria Sørensen og mig. Vi startede ud med en halv times forspring før drengene, og hookede up til picnic frokost (billeder af den traditionelle cykelfrokost kommer snart). Ruten var i dag 138 km med destination i Rochester, hvor vi nu ligger på hotelværelset med maverne fulde af burgere. Min træning har indtil videre virket – jeg er super godt kørende og cyklede turen på 4 timer og 54 minutter – og uden ondt bagi…endnu 😉 Det var en super fed oplevelse endelig at komme i gang og cykle på de Amerikanske landeveje, noget helt andet end at cykle i Europa.

IMG_5400På hotellet fik Karsten justeret lidt på min cykel, da mit venstre knæ trækker en smule indad. Cykling er overraskende teknisk og jeg lærer hele tiden nye tips og tricks. Glæder mit til at mærke forskellen på cyklen i morgen, hvor vi skal cykel 150 km….ARGH!
IMG_5402

Husk at I kan støtte HERbetternow

XX Sof
Foto: Healthjunkie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *