SÅDAN FÅR DU BRUGT DE FROSNE BANANER…

Jeg ved, at der er flere af jer, der har taget mit lille sundhedstip til jer, og derfor har fryseren fyldt med frosne bananer. Jeg har derfor lavet en lille oversigt over de opskrifter, hvor der skal bruges frosne bananer. Klik på linket under hvert billede for at få opskriften frem :)

IMG_7282
Sundhedstip

SAMSUNG CSC
Kokos//banan is

SAMSUNG CSC
Frosne kokos-banan-toppe overtrukket med mørk chokolade

SAMSUNG CSC
Banan//skovbær is

SAMSUNG CSC
Banan-kaffe-shake

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

4 kommentarer

 • Hej Sofie, oh my hvor ser kokos/chokolade toppene lækre ud. Hvordan er kokos’en kommet i? :)

  Mange hilsener,
  Meget suuuultne Anne (af at kigge på de billeder) 😉

 • Marie siger:

  Iih det her er genialt for det første er det super lækkert har indtil videre kun smagt kaffen men er mega fan 😉 jeg lavede den dog med en dl koldt vand og instakaffe så slap jeg for at vente på den blev kold 😉 (i tilfælde af akut kaffemangel;-)) derudover elsker jeg at man slipper for at smide de kære bananer ud og føle sig som et lille madsvin men istedet bare proppe dem i fryseren… Det er jo lige før jeg overvejer at købe for mange bananer;-)

  • Sofie Sofie siger:

   Hvor er det bare dejligt at høre :)
   Hahha… jeg køber altid ekstra bananer så jeg kan fryse lidt ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *