SKYR YOGHURT NATUREL OG VANILJE

Levevis har lavet en ny yoghurt, som jeg været så heldig at få lov at teste. Det er en blanding af skyr og yoghurt. Produktet er derfor ikke så tykt som skyr, men indeholder stadigvæk mange af de sunde egenskaber som skyr. Begge produkter indeholder  0,2 % fedt og ingen kunstige sødestoffer. Naturel indeholder 48 kcal per 100 g og 8 g protein per 100 g, varianten med vanilje indeholder 66 kcal per 100 g og 7,4 g protein per 100 g. Jeg har både smagt naturel og vanilje og er tosset med begge, naturel er genial til min morgenmad og vanilje er en lækker snack med lidt frugt på.

IMG_0976

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

9 kommentarer

 • Christina siger:

  Tak for godt tip. Jeg er nemlig ikke så meget til skyr pga. tykkelsen, så det her er jo et fantastisk alternativ :)

 • Malou siger:

  Jeg har i lang tid rørt min skyr naturel op med skummetmælk og vanilje for at få det lidt tyndere i konsistensen – vil da helt klart prøve disse :-)

 • Sofie siger:

  Jeg er vild med skyrs fede konsistens, men vaniljevarianten lyder nu alligevel tiltrækkende :-) Ved du, om der er tilsat sukker eller sødemiddel i?

 • Simone siger:

  Hej Sofie!
  Um det lyder fantastisk lækkert. Hvad ville du anbefale som en “normal” størrelse portion der er egnet til morgenmad? Altså ca i gram eller lignende. Har meget svært ved at finde ud af hvad der er det normale og ender tit med at indtage mere end jeg egentlig behøver.
  Venlig hilsen Simone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *