SKYRIS MED HINDBÆR OG LAKRIDS

Det er meget nemt at lave sin egen skyris. Du kan endda tilsætte lige den smag du har lyst til. Denne version er med hindbær og lakrids, klart en af mine favoritter.

DER HER SKAL DU BRUGE:
500 g skyr
300 g hindbær, (hvis de er frosne, skal de lige koges i to min. og så køles af)
2 tsk ren vanilje
2 tsk lakridspulver

IMG_3189

Blend alle ingredienserne sammen. Hæld ismassen på en beholder med låg. Stil isen i fryseren og rør i den hver halve time (hvis du har tid og husker det). Isen kan serveres når den er frossen, det tager ca. 4 timer, men lad den gerne stå natten over. Jeg kan bedst lide min is når den er lidt blød, så jeg tager den gerne ud af fryseren lidt tid inden den serveres.

Isen indeholder få kalorier og kan derfor nydes med god samvittighed. Se bergeningen i skemaet:
Skærmbillede 2014-06-29 kl. 10.52.32

God søndag!

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *