SKYRSMOOTHIE

Så fik jeg langt om længe testet The Yogurt Shop’s skyrsmoothie, mums den er lækker. Jeg har endnu ikke fundet andre steder, hvor man kan købe en frisklavet skyrdrik, så jeg er kæmpe fan af, at man nu kan få en hos de søde piger hos The Yogurt Shop. De laver den af skyr, deres hjemmelavet puré, friske bær og ren appelsinjuice. Den proteinrige drik er jo helt genial efter træning, det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg har nydt denne friske smoothie. Jeg fik med hindbær og friske jordbær. Prøv den hvis I også er til skyrdrikke.

Skærmbillede 2014-06-17 kl. 20.47.07

XX SOFIE

Fotos: Anne-Kathrine Holstein

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

5 kommentarer

 • Christina siger:

  Super godt tip – det vil jeg bestemt benytte mig af. Jeg er i forvejen rigitg glad for The Yougurt Shop og deres fantastiske sammensætninger af yougurt, diverse toppings og puré. Det er bare mums i maven :)

  Jeg følger din blog meget, og har gjort det længe, men synes det i en periode, har været lidt dødt herinde. Synes det er de samme opskrifter du reposter (for eksempel opskriften med spidskål + wraps med kød), og det er heller ikke så tit der kommer indlæg mere.
  Jeg er super glad for at følge din blog, da jeg finder din tilgang til sundhed og kost meget inspirerende, og elsker din opskrifter som altid er så simple og enkle – så det er bestemt ikke nogen negativ kommentar til dig. Men jeg kunne bare godt tænke mig nogle nye opskrifter herinde, og måske nogle flere indlæg. Det er SÅ hyggeligt at læse indlæg fra dig :)

 • Simone siger:

  På Kultorvet er der endecideret skyrbar – hun sælger skyrsmoothies til helt okay priser og så er hun mægtig sød :-)

 • Katrine siger:

  Hej Sofie,

  Skøn blog du har, jeg nyder at læse med :)
  Hvor er din fede læderjakke fra?

  Kh K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *