SNACKTIME “ON THE GO”

Jeg har fundet mig en ny lille “on the go” yndlingssnack. Den fås i to varianter, en med vanilje og en med skovbær tranebær. Vaniljen bidrager kun med 85 kalorier per 100 g (119 kcal for hele bøtten) og den anden med 90  kalorier per 100 gram (126 kalorier for hele bøtten). Jeg synes, at begge varianter smager rigtig godt, og så er det fantastisk, at de ikke indeholde kunstige sødemidler, de er i stedet sødet med rørsukker. Det kan være svært, at finde en sund snack når man er på farten, men jeg synes, at disse er et rigtig godt bud på en sund og mættende snack “on the go”. De små skyrsnacks er desuden økologiske, og har et højt proteinindhold kombineret med et lavt fedtindhol. Mmmmm jeg er fan!

SAMSUNG CSC

Jeg har prøvet at samle lidt forskellige sunde “on the go” snacks sammen, som vil kommer på bloggen det næste stykke tid. Skriv endelig hvis I har nogen gode ideer.

XX SOFIE

Foto: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

10 kommentarer

 • Diana siger:

  Mmmh… Jeg elsker den med vanilje! Den er jo næsten ligesom is :)

 • Malle siger:

  Jeg troede lidt at der var for meget sukker i til at de er sunde.. Men jeg tog fejl?

 • Maria siger:

  Hvor kan de købes? Ser godt og sundt ud :)

 • Jeg er selv helt vild med hytteost, og jeg synes det er en super god on the go snack. Man kan tage den helt sunde natural og bare have en lille ske liggende i tasken, eller også kan man vælge arlas hytteost snack :-) haps!

 • Michelle siger:

  Arlas hytteostsnacks med tørrede bær og nødder giver hele pakken. Protein, kulhydrater og fedt – og så smager den med blåbær og tranebær rigtig godt! Desuden laver 7eleven en salat med kikærter og kylling som mætter super godt og er uden en masse dressing. Den koster vidst 35 kr., og er ikke super stor, men den stiller skam sulten meget godt :-)

 • Carina siger:

  Er skyr med smag egnet som morgenmad? Vil det være et sundt morgenmåltid eller gør smagen det til et usundt morgenmåltid? (-:

 • von Essen siger:

  Apropos hytteost. Det er måske næppe en on-the-go snack, selvom jeg dog altid har den med ud af huset på nattevagt i et syltetøjsglas, men det er en sund og proteinrig snack uden sukker. Hytteost blandet med skyr, revet lime- eller citronskal, vaniljepulver og et dryp agavesirup (kan undlades.) Top med lidt bær, rosiner, kokosflager eller nødder. Smager nærmest cheese cake agtigt. Helt vidunderligt! :-)
  Man kan jo lave det dagen før og stille det i køleskabet.

 • Maria siger:

  De er nemlig helt fantastiske! Endelig en variant af skyr on-the-go uden det forfærdelige aspartam :)

 • Lise siger:

  Hvor kan man købe dem? I hvilke supermarkeder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *