SNEAK PEAK I MIN TASKE

Jeg har nogle helt basale ting, som altid kan findes i min taske. Jeg er ofte på farten og tager direkte fra det ene til det andet. Derfor er det vigtigt, at jeg altid har, hvad jeg skal bruge i min taske. Her kan I se hvad den altid vil indeholde. Den mørke chokolade og frugt kan hjælpe mig, når jeg går sukkerkold eller en lille sult melder sig, så er jeg forberedt, og så ender jeg ikke med at købe tre croissanter i 7-Eleven. Det er altid godt at være forberedt, det er ikke fordi jeg spiser chokoladen i min taske hver dag, men det hjælper mig at have med. I øjeblikket er jeg ret vild med de mørke chokoladebare fra Simply Chocolat, da de har en helt perfekt størrelse til tasken, og så er det en virkelig god chokolade. Frugten og vandet plejer jeg til gengæld at uddryde hver dag :) Beautytingene er også uundværlige, nogle gange skal jeg direkte til middag eller lign, og så er det jo dejligt, at man lige kan friske sig lidt op. Til sidst har jeg min elektronik, som sikre mig, at jeg kan arbejde uanset hvor jeg befinder mig.

SAMSUNG CSC

1. iPhone, Apple // 2. Clean perfume, Warm Cott0n // 3. Æble // 4. Simply chocolate // 5. Bronzer, Chanel // 6. Tablet, Samsung // 7. Håndcreme, Oriflame // 8. Pink læbeduller, Dior lip maximizer, Clinique lipgloss, Ole Henriksen lip salvation  // 9. Vandflaske, Retap

Hvad har I i jeres tasker? er der noget jeg har glemt?

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *