SOIGNEUR X HEALTHJUNKIE

Så er det endelig i butikken og på webshoppen, mit helt eget cykeltøj KUN til piger – WUHUUUUUU!

IMG_2376For 1 ½ år siden satte jeg mig for første gang i sadlen på en racercykel. Jeg havde tilmeldt mig KIDS AID ACROSS AMERICA, et cykelløbet der havde til formål at samle penge ind til syge og hospitalsindlagte børn. Det krævede en hel del træning og forberedelse. Og her gik det op for mig, hvor svært det er at finde pænt cykeltøj til piger. Det meste pigecykeltøj er enten lyserødt, lilla eller med blomster over det hele. Jeg købte derfor kun cykeltøj designet til drenge. Indtil jeg sidste år kom i snak med Soigneur og indgik et samarbejde med dem, hvor jeg kunne få lov til at designe to sæt cykeltøj til piger – og her er de så. Tøjet er designet til piger og har derfor en rigtig god pasform og så synes jeg jo selvsagt, at det er utrolig pænt 😉

Find det blå sæt i webshoppen ved at klikke HER og det turkise sæt ved at klikke HER. Et sæt med bib shorts, jersey og vest koster 1899,- … (pssst.. kan købes til en fabelagtig pris, hvis du deltager i mekanikeraften hos Soigneur d. 28.06, find eventet HER)

IMG_2374

IMG_2370

Jeg håber I kan lide det!?

I den nærmeste fremtid vil jeg arrangere en cykeltur, samt en mekanikeraften for piger – så hold øje, hvis I vil være med.

XX SOFIE

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *