SØNDAGSTREAT

Så er det blevet søndag, og jeg har besluttet mig for, at jeg skal forkæles med en lækker søndagstreat, som tilmed er kalorielet – not bad! Jeg skal simpelthen nyde min lakridslatte, det er alt for længe siden. Hvis der er andre der har brug for en sund søndagstreat, som giver varmen, kommer opskriften lige her.

DET HER SKAL DU BRUGE:
1 espresso
1,5 dl skummetmælk
1 tsk lakridspulver

  

Det er meget simpelt, lav din espresso og tilsæt lakridspulveret (det skal røres godt rundt). Herefter varmer og skummer du mælken og hælder det sammen med espressoen. Nu er din lakridslatte færdig og klar til servering – det smager sygt godt, prøv det!

Ps. Det smager faktisk også lækkert uden kaffe i, altså bare varm mælk med lakridspulver 😉

Ha en dejlig søndag!

XX SOFIE

Billeder: healthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

6 kommentarer

 • Lise siger:

  Jeg tog straks mod dit søndagstip og lavede lakridslatten for lidt siden. Nammenam hvor er den lækker! Go og enkel opskrift!

 • Kristine siger:

  Jeg synes at det kunne være så cool, hvis du lavede en guide med foreslag til, hvad man kan spise, hvis man gerne vil spise 1200 kcal og derved tabe sig :-)
  Jeg har de sidste 6 uger haft et rigtig fornuftigt vægttab m 1200 kcal og motion, men kan mærke at jeg gå lidt død i variation af mad – æg, tun, makrel, laks er ofte på menuen 😉

 • Karoline Neel siger:

  Du burde købe lakridssiruppen fra Johan Bülow og steame sammen med mælken!
  Så bliver det en ekstra lækker lakridslatte! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *