Spidskål // very easy

Som lovet kommer her den første opskrift med spidskål. Det er den nemmeste opskrift ever, og samtidig smager det helt fantastisk. Jeg er stor tilhænger af nemme opskrifter. Jeg elsker at lave mad, men i hverdagen skal det bare være simpelt og lækkert – og her passer denne opskrift perfekt ind.

DET HER SKAL DU BRUGE:
1 spidskål
1 klat smør
lidt groft salt

Alt hvad du skal gøre er at skære spidskålen i kvarte, smelt smørret på en stor pande, stil komfuret på svag varme og placer de fire stykker spidskål på panden i det smeltede smør (olie kan også bruges, men jeg synes smør smager bedst). Ind i mellem vendes stykkerne, så de får varme hele vejen rundt. De skal ca. stege i 20-30 min ved meget svag varme. De sidste minutter kan du med fordel skrue op for varmen, så spidskålen bliver gylden til servering. Drys så det grove salt over stykkerne. Server for eksempel det kvarte spidskål som tilbehør til oksekød eller fisk. Det lyder måske lidt kedeligt, men det smager altså helt fantastisk.

Det her er en nem måde at få en masse kostfibre og C vitamin på – så spis endelig løs. Her kan I se energiberegningen.

Lov mig at prøve denne opskrift selvom den ikke ser ud af noget særligt, jeg synes det er et hit :)

XO SOFIE

Ps. der kommer flere opskrifter med det sunde spidskål inden længe.

Billeder: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen 

26 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *