SPINAT-ÆGGEWRAPS MED KYLLING, SPICY SPIDSKÅL OG AVOKADOCREME

Skærmbillede 2014-11-14 kl. 09.59.40

Fuel for Nuns & Knockouts er et samarbejde jeg har lavet med Kari Traa, hvor jeg udvikler sunde om nemme opskrifter, som kan bruges i en travl hverdag, hvor man ikke vil gå ned på sundheden. Opskriften er på engelsk, få den danske version her på bloggen. Der vil i løbet af de næste måneder komme nye spændende opskrifter, så følg endelig med her samt på Kari Traa’s facebookside HER.

Denne gang får I opskriften på lækre spinat-æggewraps med kylling, spicy spidskål og avocadocreme – smager top lækkert og er selvfølgelig piv sundt. Det er et perfekt sundt og mættende alternativ til normale hvede-wraps, de indeholder en masse proteiner kombineret med vitaminer og mineraler, desuden ser det så fint ud når den grønne spinat blender ud i æggemassen.

DET HER SKAL DU BRUGE:
(til 2 wraps)

Spicy spidskål:
1/5 spidskål
1 -2 gulerødder
1/2 rødløg
1 håndfuld basilikum
1/2 chili
1 dl æbleeddike
1 spsk oliven olie
frisk lime saft fra 1/2 lime
1/2 tsk honning

Spinat-æggewrap:
3 æg
60 g spinat
1 spsk hvid hvedemel (eller alm. hvedemel)
salt and peber

Kylling:
4 kylling inderfillet
salt and peber
Oliven olie

Avocadocreme:
½ avocado
1 spsk yoghurt neutral
1 spsk frisk lime saft fra 1/2 lime
salt and peber

Revet parmesan of frisk basilikum til at pynte med før servering.

Skærmbillede 2014-11-14 kl. 09.59.40

Start med at snitte spidskål, gulerødder, rødløg, chili og basilikum fint. Mix det hele godt sammen. Pisk eddike, oliven olie, lime saft og honning sammen. Fordel dressingen over de snittede grøntsager og stil det hele tildækket i køleren i et par timer.

Mos avocado og bland med yoghurt, limesaft, salt og peber.

Pisk æggene med en gaffel og tilsæt spinat, lidt salt og peber. Fordel massen på en varm pande, så den lige præcis dækker – der skal være til to wraps i denne portion. Steg æggemassen på begge sider og læg den på en tallerken og dæk den med sølvpapir, steg så den næste wrap på samme måde.

Steg kyllingen i lidt olie og drys med lidt salt og peber.

Nu skal de samles til lækre wraps. Start med at smøre en lag avocadocreme, fordel så spidskålsblandingen og kyllingen til sidst. Rul din wrap stramt sammen. Pynt til sidst med lidt revet parmesan og frisk basilikum.

XX SOFIE

Foto: Kari Traa

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *