STARBUCKS ÅBNER I DK

Efter jeg har modtaget jeres svar på, hvordan i fortrækker jeres kaffe, (fra kaffekonkurrencen) ved jeg, at der er flere af jer, som foretrækker jeres kaffe på Starbucks i de hyggelige omgivelser. Derfor tænker jeg, at lige netop denne nyhed vil glæde mange. I morgen åbner den første Starbucks i Danmark (uden for Kastrup lufthavn) nemlig. Starbucks er gået sammen med Bilka, og åbner nu den første i Bilka Fields kl. 09.00 i morgen. Så nu er det altså muligt at få Starbucks kaffe, selvom man ikke skal ud og flyve 😉 Jeg er også vild med Starbucks, og det er sjældent, at jeg besøger en storby, uden at komme forbi en Starbucks – så sent som i sidste uge var jeg på Starbucks i Rio. Forhåbentlig vil der i fremtiden åbne flere Starbucks rundt omkring i landet. Læs mere her.

God aften peeps!

XO SOFIE

Billede: vosizneias.com

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

7 kommentarer

 • Debbie siger:

  DAGENS BEDSTE NYHED!
  Ærgerligt Fields ikke lige er der man opholder sig mest, meeeen det kan der da hurtigt blive lavet om på, når Starbucks åbner. 😉

 • Anna-Nathalie siger:

  FUCK YES!!! Har ventet på denne dag længe.. jeg skal derud i morgen..Bum!!

 • Så er der da en chance for, at jeg endelig får smagt starbucks – kommer aldrig til udlandet, men KBH besøger jeg da hvert år (:

 • Mette siger:

  Jeg er vildt spændt på at se hvor hurtigt de ekspanderer og hvordan placeringerne ligger. Umiddelbart interessant at se, at de vælger den første butik i forbindelse med et varehus. Jeg elsker selv starbucks og nyder godt at de hvis ikke dagligt så flere gange om ugen, bor i USA og der er altid lige en drive thru hvis børnene er faldet i søvn i bilen eller en motivation til lige at komme ud med klapvognen, for at komme forbi og få en kaffe. Elsker creme brulee latte som er til at få lige for tiden.

  Min mand og jeg snakkede lige om den anden dag, at uanset hvad rigtige kaffeelskere mener om deres kaffe, så er det utroligt at de har opnået hvad de har. Det er jo konceptet der sælger og det gør de tilsyneladende ret godt.

  Glæder mig på jeres vegne, at I nu kan få starbucks i københavn :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *