START DAGEN MED ET GODT MÅLTID

Der er flere der skriver og spørger efter inspiration til morgenmad. Der er allerede lidt opskrifter her på bloggen, men jeg er i gang med at lave flere. Det er vigtigt at starte dagen med et sundt og lækkert morgenmåltid. Indtil da vil jeg anbefale min sunde morgengrød eller en lækker smoothie, hvor der tilføres havregryn til opskriften.


MORGENGRØD


VITABOOST

Desuden kan jeg røbe, at der meget snart kommer en lækker lækker konkurrence her på bloggen –  so stay tuned!

Nu vil jeg smutte ud og spise dinner sammen med min overlækre lillebror, tjek Instagram for billeder @sofiebentzen 😉

L.O.V.E

Billeder: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen 

9 kommentarer

 • Lika siger:

  Ser lækkert ud. Jeg starter selv ud med 2 x æg på panden sammen med en håndfuld frisk spinat. Det blir til en lækker omelet. Man kan putte løg og tomat på også eller lign. Smager himmelsk og mætter :)

 • Leila siger:

  Det var et super godt råd! Morgenmad er det vigtigste, og jeg har fået hele familien med på vitaminbombe-smoothies, og det har stået på i to-tre måneder nu. Mine forældre har virkeligt suget min sundhed til sig. :-) Skønt indlæg!

  http://www.leilakrak.blogspot.com

 • Heidi kokborg siger:

  Elsker smoothie eller havregrød om morgenen! :) Jeg kan også godt lide A38 eller ylette med frugt, havregryn, nødder og kanel. Det eneste som jeg faktisk ikke er voldsomt glad for om morgenen er æg – medmindre det er i forbindelse med pandekager!

 • tine siger:

  Hej jeg har lige læst en blok fra Arendal, hun skriver man kun må spise 3 gange om dagen, og ingen flydende frugt, som smoothie, bliver altid så forvirret over alle de budskaber man skal leve efter, men syntes din blog giver et godt og fornuftigt bud på sund kost, kender min krop nok til at jeg slet ikke kunne leve på 3 måltider om dagen.
  Tak for god inspiration

 • Bettina siger:

  Lækker morgenmad er så vigtig en start på dagen! Lyder dejligt med flere opskrifter. Meget gerne forslag til proteinrig morgenmad andet end omelett og æg (det er mega mums, men man kan også blive træt af det ;)). Jeg får tit høre det skulle være sundt med kød og grøndsager om morgenen (!), men man får sig ikke helt til at stå og lave hakkebøffer kl 7 om morgenen… 😉

 • Line siger:

  Hvor kan man se opskrifterne på de to måltider? :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *