SUN IS OUT!

Kære alle,
Jeg har indgået et samarbejde med P20. Jeg laver meget få samarbejder, men dette giver i høj grad mening for mig. Jeg har i flere år været trofast kunde/bruger af P20, som I kan læse mere om hvorfor i dette indlæg og derudover synes jeg, at det er vigtigt og relevant at oplyse om brugen af solcreme, så vi alle kan nyde solen uden bekymringer.

Jeg har egentlig en meget taknemmelig hudtype, når det kommer til sol, men jeg har stadigvæk stor respekt for solen og er opdraget med et ordentlig lag solcreme på. Så det med at bruge solcreme er ikke noget nyt for mig, dog har jeg med tiden lært at få solcreme integreret i mine morgenrutiner, hvilket kan anbefales. Dette fordi, at jeg har erfaret, at min dag ofte kan udvikle sig i en retning, som jeg ikke havde forudset, da min dag startede. Derfor er det en god idé altid at smøre sig ind inden dagen starter, så slipper man også for at slæbe rundt på solcremer og bliver ikke forbrændt i løbet af dagen. Så snart jeg hopper ud af badet om morgenen, får min krop en tur med solcreme, så er jeg dækket ind på min cykeltur til og fra arbejde og til en spontan is i solen, eller en løbetur efter arbejde, så skal jeg ikke bekymre mig om det i løbet af dagen… WIN! Det kræver dog, at man smører sig ind i et godt lag og så kan P20’s solcreme faktisk holde op til 10 timer.

Det er vigtigt, at solcremen får lov til at tørre helt ind, inden man hopper i tøjet… Men det gode ved P20 solcremer er netop, at cremen hurtigt absorberes af huden og konsistensen gør, at det er super nemt at smøre ud på kroppen. Faktisk har P20 i år lanceret en ny version, som hedder Continous Spray med en ny teknologi, der gør det endnu nemmere at påføre solcremen. Sprayen hjælper med at sikre en jævnt og kontinuerligt lag af solcremen. Den er allerede blevet en favorit herhjemme, jeg elsker at den er så nem og hurtig at få på. Køb P20 Continuous Spray på Matas webshob HER

Jeg er meget aktiv udendørs om sommeren, både med mine løbeture og mine lange cykelture og her er det vigtigt med en solcreme, som holder og virker i lang tid. Det var faktisk på den måde, jeg blev introduceret til P20 i sin tid. Der var flere, der anbefalede netop P20, hvis man var aktiv i solen.

Billede 3

Udover de mange timers solbeskyttelse er P20 solcreme også meget vandfast. Der er lavet tests, som har vist, at solcremen har samme beskyttelseskategori selv efter 80 minutter i vand, hvilket er fedt, hvis man er en vandhund som mig. En anden vigtig ting som jeg lige vil fremhæve er at solcremen er helt uden parfume, farvestoffer og kunstige konserveringsmidler, hvilket er en ting som betyder meget for mit valg af produkter.

billede 2

billede 1

Til sidst vil jeg lige gøre jer opmærksom på P20’s app, SUN PLANNER, den er nemlig ret genial og kan hjælpe dig inden du bevæger dig ud i solen. App’en er ganske gratis og efter du har udfyldt din profil (køn, alder, hudtype osv.) kan app’en f.eks. hjælpe dig med, hvilken faktor du skal benytte. App’en tager både højde for hvor du befinder dig, vejret den pågældende dag og tidspunktet.

Tjek den ud lige HER

Blogindlægget er lavet i samarbejde med P20, find deres Facebookside HER.

Solskinsknus fra Sofie

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *