SUND BANAN//SKOVBÆRIS

SAMSUNG CSC

Så er det igen tid til at få brugt de frosne banan, som I har lagt i fryseren (se indlæg her, hvis du ikke aner, hvad det er for nogle frosne bananer jeg sludrer om) :) Jeg var samen med min gode veninde Lærke i går aftes, hun fortalte mig, at hendes kæreste den anden dag havde spurgt hende hvorfor deres fryser er fyldt med frosne bananer? Upsi… Det må vi vist heller se at få gjort noget ved. Opskriften her skal nok få udryddet mange frosne bananer rundt omkring, den er nemlig ustyrlig lækker. De frosne bananer skal denne gang bruges til en lækker is. Isen er meget sund, da der ikke er tilsat noget sukker, og da frugten bidrager med vitaminer – win win! Opskriften er desuden ganske nem.

DET HER SKAL DU BRUGE:
1 pose frosne bananer (svarer ca. til en banan – se her hvordan de gøres klar)
1 dl frosne skovbær (eller andre frosne bær)
2 spsk yoghurt naturel 0,5 %

SAMSUNG CSC

Det er en god ide at tage de frosne bær og banan ud af fryseren et par minutter før du går i gang. Blend de tre ingredienser godt sammen med en stavblender og server den iskolde is med det samme.

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

Isen lyder umiddelbart en smule kedelig, men det er den virkelig ikke. Bananen giver isen en dejlig sød smag og en cremet konsistens, imens bærende giver en frisk og lækker smag. Desuden er det en is, som kan nydes med god samvittighed, isen indeholder nemlig kun 65 kalorier per 100 g. Hvis man spiser hele portionen svarer det til 123 kalorier, men jeg vil sige, at der er nok til to personer i denne opskrift, hvilket svarer til 61,5 kcal per person.

Vejret i dag er jo perfekt til is, så jeg håber I har nogle frosne bananer klar, så I kan få en lille velfortjent dessert i aften. Jeg kommer helt sikkert til at nyde mange af disse sunde isdesserter henover sommeren :)

Skærmbillede 2013-05-24 kl. 13.01.01

God weekend søde peeps!

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

22 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *