SUND ISKAFFE MED VANILJE

IMG_1547

Så er iskaffe-sæsonen officielt skudt i gang herhjemme på Vesterbro. I dag fik jeg årets allerførste iskaffe. Og det gode ved iskaffe er, at det ikke behøver at være en kæmpe kaloriebombe (selvom dem med Hansen is og sirup også smager hammer godt en gange i mellem). Det er super nemt at lave sin egen iskaffe. Det eneste det kræver er, at man i god tid får lavet en god espresso og sat den på køl. Jeg lavede en stor espresso i morges, som røg i køleren inden jeg smuttede ud af døre, og da jeg så kom hjem her til eftermiddag, kunne jeg lynhurtigt lave den lækreste iskaffe. Her kommer min simple opskrift, hvis I skulle ha’ lyst til en iskaffe.

DET HER SKAL DU BRUGE:
1 god (lidt stor) espresso (som er kølet helt af)
2 dl skummetmælk
1 tsk ren vanilje
et par isterninger

IMG_1547

Bland vanilje med den kolde mælk, hæld mælken i et glas med isterninger og hæld så kaffen over. Very easy peasy. Nyd den lækre iskaffe med god samvittighed, den indeholder stort set ingen kalorier – WIN!

God solskinslørdag til jer.

XX SOFIE
Foto: HealthJunkie

2 kommentarer

  • Freja siger:

    Jeg har en opskrift, som også er virkelig god!
    Tag cirka 15 isterninger og blend dem med et espressoshot (eller bare neskaffe opløst i en teskefuld kogende vand) og en halv deciliter mælk. Tilføj evt vaniljepulver og lidt isis sød. Det bliver nærmest som en milkshake i konsistensen og indeholder endnu færre kalorier, hvis man går op i den slags!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *