SUND JANUAR #4 // KONKURRENCE

Dette indlæg er faktisk 2in1 – ula laaaaa. Det vil sige, at det for det første består af en sund opskrift på frikadeller med stuvet spinat og nødder, men det er samtidig også en konkurrence, som jeg har lavet i samarbejde med Cremefine, hvor du kan vinde alle ingredienserne til retten leveret hjem til din adresse. Lækkert hva’? Nå men først opskriften.

FrikadellerBillede: Cremefine

DET HER SKAL DU BRUGE:
Frikadeller
450 g hakket kalv og svin
2 tsk salt
Lidt friskkværnet peber
2 æg
2 spsk hvedemel
1 løg, revet
1/2 dl skummet mælk
Spinat
1 løg, hakket
1 spsk fedtstof
1 fed hvidløg, hakket
500 spinat
1 flaske cremefine 7%
Lidt salt
lidt friskkværnet peber
Nødder
Lidt mandler og cashewnødder

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSCRør alle ingredienserne til frikadeller godt sammen. Det er vigtigt at det bliver en ensartet masse. Steg derefter frikadellerne i fedtstof.

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSCSteg frikadellerne på begge sider til de er gennemstegte og gyldne. Svits løg og hvidløg i en gryde og tilsæt spinat. Når spinaten er faldet sammen tilsættes cremefine. Lad det stå og småkoge i ca. 10. Smag til med salt og peber. Rist lidt nødder på en pande eller i en gryde. Så er retten klar til servering. Jeg serverede en skive lækkert fuldkornsrugbrød til.

Skærmbillede 2013-01-15 kl. 11.21.18

OG NU TIL KONKURRENCEN!!! Du har nemlig mulighed for at vinde alle ingredienserne til denne lækre ret. Alt hvad du skal gøre for at deltage, er at fortælle hvad du plejer at spise til dine frikadeller i kommentarfeltet herunder, samt gå ind og like min facebookside lige her. Very easy peasy ;)

Jeg trækker vinderen på fredag kl. 13.00.

Præmien har en værdig af ca. 400 kr.

XX SOFIE

Billeder: Healthjunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

109 kommentarer

  • Cathrine siger:

    Jeg plejer at spise kålsalat med edamame bønner fra VBK vol. 2 :)

  • Mette siger:

    Råkost med gulerødder og rødbeder toppet med solsikkekerner :)

  • Frøken Jensen siger:

    Må indrømme at jeg plejer at spise kartofler og rødkål til mine frikadeller. Måske ikke det sundeste tilbehør men det smager nu godt! :)

  • Tenna siger:

    Jeg spiser normalt gulerodsalat eller katofler :-)

  • Aviaja siger:

    Når man er vant til kun at få frikadeller hos mormor, i den gammeldags verison med brun sovs og kartofler… Ja, så lyder det her som en lækker opskrift jeg faktisk godt kunne tænke mig at lave :)

  • Tine la Cour siger:

    Lækkert lige at blive mindet om frikadeller – har jeg ikke fået i 100 år! Spiser faktisk nogle gange stuvet spinat til ellers er persillesovs jo også en klassiker. Måske du kunne lave en sund version af den?

  • Sofie siger:

    Jeg skifter altid i mellem tilbehøret. Men det er altid en eller anden form for salat, fx rødbede salat med appelsin skiver, eller spidskål med avocado, mandler, solsikkekerner og evt. rød peber, eller en salat af friske spinatblade, pære/æble/kiwi m.m. Men altid gerne en salat med ingredienser der mætter godt, og endnu bedre hvis jeg udnytter de grøntsager jeg allerede har i køleskabet så det hele bliver udnyttet :)

  • Maj Johanna siger:

    Enten spiser jeg pasta med en god tomatsovs til…. Sådan lidt ligesom lady og vagabonden. Ellers elsker jeg bare et godt rugbrød med en lun delle til.

  • yasmin siger:

    For mig står den enten på pasta eller ris – og så gerne ketchup :)

  • Jørgen siger:

    Rugbrød og rødkål

  • Julie K siger:

    Årstidsbestemt salat og kartofler!

  • Simone Kongstad siger:

    Til en portion gode frikadeller elsker jeg at lave en råkostsalat af revne rødbeder og appelsinbåde, vendt i lidt skyr med et drys salt og peber, og endeligt toppes herligheden med ristede mandler. Mums!

  • Regitze siger:

    Yay jeg vil gerne være med. Følger dig allerede på facebook :-) Har lige spist frikadeller faktisk – med kartoffelsalat til. Ikke det allersundeste, men det var rester fra en fest i søndags og som studerende spiser man jo hvad der er!

    x Regitze

  • Mie Bruun siger:

    Jeg er vild med frikadeller, især om sommeren til en lækker hjemmelavet kartoffelsalat – kom sol, kom sommer!

  • Maria siger:

    Vi får tit kartofler og lidt grønt, enten broccoli, blomkål eller rosenkål :-)

  • Anne Marie Jørgensen siger:

    Mine forældre plejer at lave klassiske kartofler og brun sovs.
    Dog bliver det spicet lidt op med en anderledes salat af en eller anden art.

  • Ditte Borrisholt siger:

    For at få lidt variation og gøre frikadellerne lidt sundere, blender jeg nogengange rødbede i frikadellefarsen, så de får en flot lyserød farve! Opskriften har jeg fra en af Louise Bruuns kogebøger, og den kan varmt anbefales :)

  • Ann-Kristin siger:

    Når jeg en sjælden gang laver “almindelige” svinedeller (kan bare ikke lave dem ligeså gode som min mor, så jeg vælger ofte at lave kyllingeversionen), ææælsker jeg dem bare med kartofler og stuvet spinat (med masser af sukker;)). Godt det ikke er så tit, at jeg får det vist…:)

  • Randi siger:

    Ribsgele ala oldschool og salat

  • Tine siger:

    Har faktisk lige fået fiskefrikadeller i aften, og dertil fik vi bagte rodfrugter og revet gullerod :)

  • Kristina siger:

    Porcheret spidskål med olie/lime dressing og salattern fra Løgismose. Evt med lidt ristede græskarkerner over :)

  • Stine siger:

    Vi spiser ofte ovnbagte kartofler og gulerødder til vores frikadeller. Så kommer det hele ind i ovnen sammen og passer sig selv indtil der er mad :) Dejlig let! Så kommer der også en let salat til siden.

  • Trine siger:

    Jeg plejer at spise ærte-puré til, det giver den klassiske danske frikadelle et lækkert frisk løft

  • Britt siger:

    Jeg plejer at spise en lækker coleslaw til :)

  • Alberte siger:

    Jamen førhen plejede jeg at spise kartofler til, og gør jeg selvfølgelig stadig, når jeg kommer hjem til de gamle –
    men er blevet helt huk på jeres grønskålssalat, så den er allerede blevet fast til vores frikadeller :-)

  • Anne s siger:

    jeg spiser faktisk sjældent frikadeller.. øv for det smager jo egentlig lækkert.

  • Cecilie siger:

    Jeg plejer at servere en lækker salat og ovnbagte kartofler eller rodfrugter til :-)

  • Sandra siger:

    Stuvet spidskål eller på rugbrød med sennep og rødkål.

  • Dana siger:

    Spiser frikadeller enten på rugbrød med en klat remoulade eller med kartofler og en lækker tzatziki som tilbehør :) Tak for en god blog og opskrift!

  • Tanja siger:

    Jeg spiser det gerne med varm bulgur salat. Jeg plejER at lynstege diverse grønsager jeg har i køleskabet. F.eks. gullerødder i små bidder, ærter og peberfrugt. Så vender jeg det færdig kogte bulgur i panden sammen med grønsagerne og tilføjer krydderier. Især allaround syntes jeg passer godt til bulgur. Simpelt og let… Mums!

  • Nanna siger:

    Jeg plejer at spise mine frikadeller med en rødbedesalat med gulerødder. Rødbederne er kogte og skåret i tern, gulerødderne er skåret i halve skiver. Det hele er så vendt i en dressing af olivenolie, citronsaft, hvidløg, salt og masser af persille. – Du burde prøve det, det er fantastisk! 😀

  • Maria siger:

    Plejer og plejer er så meget sagt, men elsker frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat. :)

    Også skulle man da være et skarn, hvis en frikadelle på rugbrød med remoulade ikke kunne glide ned!

  • Louise SJ siger:

    En form for råkost . jeg er vil med råkost af gulerødder, appelsin filetter, mandler oh hvid el. rødkål. rigtig lækkert! uha eller grønne bønner med rødbeder og appelsin.

  • Ida siger:

    Rodfrugtsmos :)

  • Sascha siger:

    Jeg plejer faktisk at spise stuvet spinat og rugbrød til mine frikadeller – min kæreste får kartofler til, men det kan jeg ikke lide.
    På 2. dagen spiser vi så frikadelle sandwich :)

    Men jeg har aldrig prøvet med nødder, så det må prøves

  • Stine marie siger:

    Jeg har endnu ikke selv lavet frikadeller siden jeg flyttede hjemme fra (2 år), men når mine forældre laver frikadeller er det på gammeldaws maner med stuvet spidskål og kogte kartowler! :)

  • Helle Rick siger:

    Det er meget enkelt. Varme frikadeller på friskbagt rugbrbød med remoulade på toppen er min absolutte favorit.
    Frikadeller, kartofler og persillesovs bliver man heller ikke træt af, men ovennævnte min favorit.

  • Sofie k siger:

    Ingenting! Jeg elsker bare deller <3

  • Christina siger:

    Dejlig opskrift du kommer med her – og fantastisk med en konkurrence, hvor man lige netop kan vinde ingredienserne. Jubii, jeg er fan :)

    Når jeg laver frikadeller laver jeg som regel en quinoa salat til.
    I denne salat er quinoa, hakket persille og ristet mandler. Blandes godt med lidt olie, citron, salt og peber.
    Normalt har jeg også lidt creme fraise (eller græsk yougurt) ved siden af, med en masse hakket kryderurter i. MUMS :)

  • Mie siger:

    Ovnbagte kartofler og gulerødder med timian.

  • Mette Lindberg siger:

    Gerne en salat med alt godt fra grøntsagskuffen :-)

  • Lise siger:

    Jeg plejer at spise en god råkost med gulerødder, æbler, rosiner og lidt ristede nødder. Mmm … Og evt. hjemmelavet agurkesalat on the side!

  • Ditte siger:

    Plejer egentlig at spise ovnbagte kartofler og råkostsalat til, men har netop afprøvet en opskrift fra Go Kur (TV2) på frikadeller med salat af spidskål, edamame bønner og hytteost – den er altså ret god!:-)

  • Helene siger:

    sovs og kartofler eller med rugbrød – det er vist meget godt jeg læser med her så jeg kan blive inspireret til at vælge noget sundere (:

  • Tine Overby siger:

    Rødbede og æble råkost ! :)

  • Sandie Pontoppidan siger:

    Grønne bønner stegt på panden i lidt olivenolie og lidt bacontern blandet i…det smager RIGTIG godt! :)

  • Tove siger:

    Damn hvor ser det bare lækkert ud!!!
    Jeg spiser ofte tzarziki og broccoli/tomat salat til :-)

  • Belinda siger:

    Iih lige præcis hvad jeg behøver efter jeg er startet en kostomlægning.
    Normalt spiser jeg revet gulerødder med nødder i, til.

  • Liza siger:

    Jeg spiser ofte grøntsager, kartofler og en hjemmelavet hvidløgsdressing (: !!
    Næste dag bliver det med rugbrød og rødbeder , mhmm i; hehe

    -imorgen skal vi have frikadeller og så må jeg da lige prøve din med spinat (:

  • Sarah siger:

    Jeg spiser dem ofte med kartofler i alle mulige variationer. Men det er også virkelig godt med en frikadelle på rugbrød dagen efter.

  • Emilie V siger:

    Vi plejer altid at lave vores frikadeller ekstra krydrede, og så i ovnen. Så bliver skorpen sådan helt sprød ! Jeg plejer at spise fuldkorns pasta med rød pesto eller soltørrede tomater, og så et ordenltigt bjerg salat med minimum dressing 1 % med hvidløg. Nogle gange spiser jeg også noget hytteost ved siden af, eller avocadomos! Nå.. men frikadeller er hvertfald min livret!!!

    Kh emilie

  • Helle siger:

    Jeg laver for det meste en salat bestående af spidskål, revet gulerod og græsk yoghurt rørt op med chili og citron. Ellers er en god grøntsagstærte også lækker dertil.

  • Julie Jørgensen siger:

    Nogen fra min familie plejer at servere frisk salat til frikadeller med fx. Bønner og så jan man også for at give frikadellerne et lille twist tilsætte feta som er smuldret i.
    Også en lidt Spicy frisk tomatsauce eller let dressing med hvidløg.

    OG liket din side på face.

  • Nanna Post Larsen siger:

    Råkostsalat bestående af frisk, økologisk rødkål, appelsin, grove hakkede hasselnødder, rosiner, granatæblekerner, appelsinsaft og en smule sukker. MUMS!

  • Ida D siger:

    Mmmm, frikadeller. En yndlings hos mig, og en af de få danske madtraditioner min engelsek kæreste har taget til sig. Vi plejer at spise en rødkålssalat med valnødder, appelsinstykker og grapefrugt-olie til. Simpelt og godt.

  • Cæcilie siger:

    Hmm, som regel altid kartofler samt en god salat. Sidstnævnte er enten noget råkost eller også en mere klassisk salat med tomat, feta osv. Jeg elsker dog idéen med cremefine-spinaten. Må prøve næste gang :)

  • Jeanette siger:

    Jeg plejer at spise revet knoldselleri og æbler, med cremefraiche og ristet cashewnødder.
    Og revet rødbeder med saltet peanuts og rosiner.

  • Ovnbagte grøntsager eller en god salat :)

  • Ida siger:

    Selvfølgelig lækker salat. Og af en eller anden grund rigtigt gerne kartofler disse kunne eksempelvis have en dip med ribs og rygeost, afhængig af sæson.

  • Maria siger:

    Er her på det seneste blevet ret vild med spidskål til mine frikadeller, og der er det især din nemme og lækre opskrift på spidskål på panden, jeg har benyttet mig af :)

  • Line Dybdahl Andersen siger:

    Jeg plejer at forkæle min dunser og mine smagsløg med grønlangkål – jeg elsker det!

  • Line siger:

    God hjemmelavet kartoffelsalat :)

  • Sabrina siger:

    “salat” af cherrytomater, agurk, peberfrugt, dampede broccoli, kikærter, feta, hakket chili, ingefær og oliven olie :)

  • Joy siger:

    Jeg kan bedst lide frikadeller med brunsauce og kartofler. Jeg kan også rigtig godt lide frikadeller kolde i sandwiches, pita eller på rugbrød. Det er altid et hit i madpakken:)

  • Mathilde siger:

    Dejligt med en lille konkurrence! Jeg kunne godt finde på at spise en grønsagstærte og en almindelig grøn salat til mine frikadeller. Eller stuvet spidskål og kartofler :)

  • Frk. Vægt siger:

    Vi plejer at lave frikadeller af hakket kylling og så spiser vi en god salat med bulgur eller pasta alt efter humøret :)

  • Camilla T siger:

    Uha, jeg spiser tit frikadeller i en eller anden form, og oftest med en grov salat til. En favorit er hvidkålssalat med peanuts, men rent faktisk spiser jeg også tit spinat til – jeg ELSKER spinat!

  • Line siger:

    Jeg plejer at spise kartofler og rødbeder eller rødkål, men kunne godt tænke mig at få lidt mere inspiration til noget andet tilbehør, så jeg glæder mig til at prøve den her opskrift! :-)

  • Malle siger:

    Jeg laver aldrig frikadeller, så ved slet ikke hvad jeg ville spise til… Måske råkost :) Jeg er ikke vokset op med “gammeldags” mad som feks frikadeller, så det er ikke noget jeg laver selv, men jeg kan jo egentlig godt lide dem, så jeg tror da jeg burde prøve denne opskrift snarest :)

  • Heidi M siger:

    Jeg spiser tit tomat kompot med lidt grøntsager lavet på panden, nemt og smagsfuldt!

  • Josefine Frederiksen siger:

    Uha, det er meget forskelligt. Ofte en salat f.eks. råkost, broccolisalat eller lignende og så kartofler eller evt. kartoffelmos.
    Lækker konkurrence! Salatan ser skøn ud.

  • Cecilie siger:

    Frisk rødkål salat med hjemmebagt rugbrød, altid en vinder :)

  • Kristine siger:

    Jeg har to favoritter. Som varm ret elsker jeg det med kartofler og råkostsalat til. Men der er nu heller ikke noget bedre end en frikadellemad med rugbrød, smør og rødbeder :-)

  • Christine siger:

    Jamen, jeg vil sørme da gerne vinde ingredienserne til sådan en dejlig portion.
    Det er forskelligt, hvad jeg spiser til, men jeg kunne godt forstille mig, at en portion coleslaw vil være god – eller en frisk kartoffelsalat med krydderurter og sennep. ELLER bare et rigtig godt stykke lunt rugbrød fra bageren – måske med en lille smule smør på. Delicious.

  • Anne Katrine P. siger:

    En form for råkost med spidskål, gulerødder, rødbeder alt efter årstiden, friske krydderurter f.eks. persille, citronsaft, olivenolie, salt, peber og evt. et drys af sesamfrø eller mandler på toppen, hertil en dyp af hytteost eller hummus.
    Hvis jeg er hjemme ved min mormor står den på den helt klassiske med kartofler og sovs (brun eller persille), og det er SÅ lækkert! :)
    På andendagen er de geniale på en rugbrødsmad :)

    Næste gang havde jeg tænkt at prøve dem med blomkålsris eller squashpasta, som florerer alle steder på madblogge lige nu :)

  • Marie siger:

    Får nærmest altid rodfrugter bagt i ovnen – og så med rugbrød i madpakken dagen efter – det er ren børnehavenostalgi !

  • Henriette siger:

    Når vi en sjælden gang spiser frikadeller laver vi den sunde med en lækker salat og den mindre sunde er med varm/kold kartoffelsalat Mums
    Men skal helt klart prøve din opskrift, ser så lækkert ud :-)

  • Anne-Sophie siger:

    Hum, ser lækkert ud! Rugbrød og gerne en kålsalat :)

  • Maria M siger:

    Brocollisalat med rosiner og nødder, en “hjemmelavet” remoulade, lavet af af cheasy fraiche, hakkede jalepenos og lidt almindelig remoulade + peber (kan anbefales) + ristet rugbrød – Er især godt til fiskefrikadeller <3

  • Ditte Vest siger:

    Mmm frikadeller går til det meste. Her plejer vi at lave et ordentligt læs til fryseren – det er så dejligt nemt at tage op når man ikke orker madlavningen. Yndlingstilbehøret er pastasalat. :)

  • Amalie siger:

    Så er der trykket ’synes godt om’ din facebook!

    Til frikadeller er der to versioner i mit hovede!
    Den gode gamle jeg kun får n

  • Amalie siger:

    Så er der trykket ’synes godt om’ din facebook!

    Når jeg tænker frikadeller har jeg to versioner i hovedet.
    Den gode gamle, jeg kun får hos min bedstemor, men kartofler og rødkål fra haven og en lækker brun sovs!
    Men hvis jeg selv skal lave noget, der også er lidt lettere i maven og sundere, må den være en lækker karry-bulgur salat med peberfrugt og squash!

    Men dit tilbehør skal helt klart også prøves! Det ser lækker ud!

    Mvh en mad glad pige :-)

  • Anita Christine siger:

    Grøntsager, baby kartofler og en dejlig sovs ( classic! )

  • Mathilde O siger:

    Bønner stegt i hvidløg og spinat med hytteost samt kogt spelt til børn og kæresten :)

  • Camilla Lin siger:

    Når jeg og min roomie spiser frikadeller, er det ofte med spinat eller mynte i, derudover spiser vi meget forskelligt til. Den står ofte på spicy sauterede grøntsager med et pift af ingefær eller alskens salater. Sidst vi fik frikadeller, afprøvede vi en lækker gulerodstzatiki, som var virkelig lækker til!

  • Simone siger:

    Er 17 år, så det er selvfølgelig mine forældre (hjælper da til) der laver maden. Vi får nogle grøntsager eller en blandet salat + kartofler til frikadeller :)

  • Michelle siger:

    Åh.. er jo såå lang tid siden jeg har spist frikadeller, det må der laves om på!

    Jeg ville lave en lækker salat og toppe med hakkede mandler, lidt feta og en god øko olivenolie:)

  • Sarah siger:

    Enten kartofler og grønærter eller kogte grønsager; gulerødder, blomkål og kartofler. :)

  • Anna siger:

    Jeg er vegetar, men til mine veggiedeller plejer jeg som regel at spise spidskålssalat/grønkålssalat og rødbede chutney!

  • Line siger:

    Hmm… tydeligvis af den ‘gamle skole’ – men jeg spiser altså hjemmelavet kartoffelsalat med masser af krydderurter, hvidløg, creme fraiche og cherrytomater på toppen :)

  • Jeanette siger:

    Skal have prøvet det her , for jeg er faktisk dårlig til at være kreativ med tilbehør til mine frikadeller. Faktisk plejer jeg altid og spise dem til rodfrugter, som regel stegt i ovnen med olie og krydderurter. Og ellers en frisk salat, enten i form at tomatsalat, bønnesalat eller lign. Men skal da helt klart ha prøvet og lave det med spinat 😀

  • Anne (A+K) siger:

    På madpakken: frisk rødkålssalat med nødder, appelsin, granatæblesirup/balsamicodressing eller råkost salat af kål og gulerod.

    Men til aftensmad står et halvt hoved dampet spidskål med citron og friskkværnet peber + en gang pandesovs aldrig fejl!

    – Anne

  • Emilia Gerner Medenets siger:

    Jeg må indrømme at jeg udover lidt forskellig salat som tilbehør servere sovs og kartofler. Jeg er en sucker for sovs og kartofler, så når det endelig en sjælden gang imellem laver frikadeller, så vil jeg gerne have mi sovs med. (:

  • Anne-Sofie siger:

    Mums, det ser virkelig lækkert ud! Jeg spiser oftest mine frikadeller med rodfrugter fra ovnen og hjemmelavet ærtepesto fra blenderen

  • Louise siger:

    Jeg plejer at spise gulerødder og tzatziki til. Det er en farvorit :)

  • Maria siger:

    Vi plejer at spise råkostsalat, stuvet kål eller spinat :-)

  • Christina Rex siger:

    Broccolisalat eller rødkålssalat :)

  • Rikke siger:

    Råkostsalat af gulerod, æble, rødbede, citron og nødder og nybagt rugbrød! Mums!

  • sidsel siger:

    Grønkålssalat med granatæble, grønne æbler, rødløg og valnødder – og en lækker salatdressing, og nogle ovnbagte kartofler med groftsalt og frisk rosmarin! NAM!

  • christina damberg siger:

    Hjemmelavet hurtig syltede agurkesalat, ristet groft rugbrød og en lækker spidkålssalat (bestående af :spidskål, pink lady øble, mandler, frisl dild, salt og peber

  • Anne siger:

    Til vores frikadeller plejer vi tit at spise tomatsovs lavet på tomater, løg, porrer, rød peber og hvidløg og så fuldkornspasta vendt i hjemmelavet pesto og dampet broccoli, men denne variant med spinat bringer minder frem om min mors stuvede spinatsovs, som også smagte fortrinligt til frikadeller!

  • Nina rav siger:

    Jeg kan godt lide at spise dem med ovnstegt ratatouille, selvom det nok er en lidt sjov kombination ;). Jeg tror også at stuvet hvidkål ville gøre sig godt til – eller en æble-selleri salat!

    – Nina, ravfood.wordpress.com

  • Vikki siger:

    Uha jeg spiser som oftest en blandet salat, hvor hovedbestanddelen gerne er kål af en art. Ex. Spidskål, granatæblekerner, valnødder, appelsin og appelsinsaft.
    Ellers kører jeg lidt old school med kogte kartofler, dampede grøntsager og en hjemmelavet dressing.
    Eller hjemmelavet kartoffelsalat :)
    Mums!

  • Line Bek siger:

    Jeg spiser mine frikadeller med en lækker linsesalat med æbler, peberfrugt, gulerødder, citron, hvidløg og persille :)

  • Melanie Andersen siger:

    Sikke en herlig konkurence ! Selvom
    det er usundt , plejer jeg at spise kogte kartofler, sovs med blomkål 😀

  • Rikke siger:

    Hvid – eller rødkålssalat er et hit. Det er broccoli – eller bønnesalat for øvrigt også. Eller stuvet hidvkål. Nam! :)

  • rugbrød og rødbeder:)

  • Amanda siger:

    Grøntsager; dampet broccoli, gulerodssalat eller en god tomatsalat.

  • Nanna siger:

    Gulerødder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *