SUND JULESNACK // KOKOSTOPPE

I dag er det d. 2. december, og jeg er allerede godt i gang med julehyggen. Jeg elsker december måned og kan slet ikke få nok af nisser, julehjerter og juleknas. Hvis I har brug for lidt ekstra julehygge kommer her opskriften på mine lækre og faktisk helt sunde kokostoppe. De er sødet med dadler og derfor ikke tilsat sukker – og de smager såååå godt.

DET HER SKAL DU BRUGE:
130 g friske dadler
200 g kokosmel
2 æg
2 tsk ren vanilje
lidt smeltet mørk chokolade

IMG_8297

 

Fjern stenene fra dadlerne og blend dem godt sammen med æg og vanilje. Når massen er lækker og cremet, rører du kokosmelen i. Stil så dejen i køleren imens ovenen varmer op til 180 grader. Herefter former du små topppe af massen og placere dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag toppene i 8-12 minutter, indtil de har fået en let gylden farve på toppen. Lad dem køle af før bunden dyppes i smeltet chokolade. Nu skal chokoladen bare tørre, og så kan I kaste jer over dem 😉

kokostoppe1

Søde-december-hilsener fra mig!

Foto: Healthjunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *