SUND, NEM OG LÆKKER AFTENSMAD

IMG_1696

Denne opskrift bliver flittigt brugt herhjemme, fyldet varierer dog. Æggewraps er simpelthen så dejlig nemt og lækkert. Fyldet afhænger af køleskabets indhold. I aften blev den fyldt med friske asparges, gulerødder og feta. Men også kød og andre grøntsager kan bruges. Find tidligere opskrift på spinat-ægge-wrap med laks, spidskål, tomat, avocado og friskost HER.

DET HER SKAL DU BRUGE:
(til en wrap)
2 æg
2 gulerødder
4-6 asparges
lidt feta
lidt salt og peber

IMG_1696

Fordel de to æg på en pande med en lille smule olie. Sørg for at de dækker hele panden. Tænd så ved svag/middel varme og steg den i et par minutter indtil den slipper og er stegt igennem. Lad den lige køle en smule af inden du fordeler fyldet, drysser med salt og peber og ruller den sammen. Server den lækre wrap med det samme. Så bliver det vist ikke meget nemmere.

God aften!

XX SOFIE

Foto: HealthJunkie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *