Sund og lækker brunch idé!

Det her er genialt! MYSLIKURVE!!! De ser sååå fine ud. Dem skal jeg uden tvivl prøve i weekenden! Opskriften kan varieres med forskelligt fyld. Jeg er sikker på at de vil pynte flot på en brunchtallerken. Desuden er det jo et ekstra plus, at de rent faktisk er okay sunde 😉

Jeg faldt over dem på en af mine ynglings madblogs “Det skal smage af noget” (og jeg måtte bare dele opskriften med jer). På siden kan man finde en masse sunde og lækre opskrifter. Opskrifterne er inklusiv energiberegninger, which I love :) Bloggen kan klart anbefales!

Her kan I se opskriften, som kun indeholder 299 kalorier, selvom man spiser to af de fine myslikurve.

Billedet er taget fra bloggen!

Er der andre end mig der skal prøve dem i weekenden?

xx Sofie

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *