SUND OG LÆKKER START PÅ DAGEN!

Jeg har fået en ny favorit, hvad angår morgenmad. Morgenmad er som bekendt et vigtig måltid på dagen, det er mange timer siden kroppen har fået tilført energi, og et sundt og nærende morgenmåltid er derfor vigtigt. Jeg har i lang tid spist forskellige varianter af grød, og jeg elsker det, men nu hvor vejret bliver varmere, har jeg faktisk ikke den store træng til grød. Så ind imellem prøver jeg lidt andre ting, se f.eks. opskriften på mine sunde bananpandekager her. Nå men for tiden laver jeg altså en slags hytteost-scrambled-eggs med tomater og agurk, det smager så godt. Faktisk er det så lækkert, at jeg indimellem ligger og glæder mig til morgenmaden, når jeg forsøger at falde i søvn om aftenen. Det er som sædvanlig en meget nem opskrift, så prøv den lige, jeg er sikker på, at I vil elske det.

DET HER SKAL DU BRUGE:
1 æg
2 spsk hytteost
3 tomater
et par skiver agurk
salt og peber

IMG_7207

Pisk først ægget, rør hytteosten i og steg det hele på panden ved høj varme. Der kommer en del væske fra hytteosten. Server det med tomater, agurk, salt og peber – så lex!

Det er et rigtig sundt og mættende morgenmåltid. Måltidet indeholder 47 kalorier per 100 gram, og hvis du spiser, hvad der svarer til denne portion, indtager du 158 kalorier, man kan derfor sagtens lave en dobbeltportion eller spise en skive ristet rugbrød til og selvfølgelig en kop god kaffe 😉

Skærmbillede 2013-05-02 kl. 11.50.30

Rigtig god dag søde peeps!

XO SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

25 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *