SUND SNACK #4

Et stykke god mørk chokolade
Hvis/når trangen til noget sødt melder sig, kan du prøve med et lækkert stykke mørk kvalitets chokolade, gerne omkring de 70%. Chokoladen er fyldt med sundhedsfremmende stoffer, som f.eks. sunde fedtsyrer og antioxidanter. Den komplekse og lidt bitre smag hjælper til at kun 1-2 stykker tilfredsstiller trangen til sødt – derfor bidrager denne lille søde snack med få kalorier. Snacken er selvfølgelig kun sund, hvis man holder sig til 1-2 stykker 😉


Klart min favorit snack! Det er en effektiv måde at få stillet trangen til sødt, uden at synde for meget, jeg bruger denne snack flittigt til eksamenslæsning.

xx Sofie

Billede: dr.dk 

13 kommentarer

 • Cecilie siger:

  Uh, hvor lækkert! 😀
  Din blog er fantastisk Sofie.. det værste er næsten, af de få billeder man har set af dig er du så smuk og ser ud til at have den fedeste stil, at man så ikke ser billeder af dig noget oftere 😀

  • Sofie Sofie siger:

   Hej Cecilie,
   Mange tak :)
   Så må der flere billede af mig selv på bloggen – men jeg synes, det er en hårfin balance, men jeg lover der kommer flere!
   xx Sofie

 • Også klart min favoritsnack. Jeg kan specielt godt lide Lindt Chokolade 85% eller Irmas Øko Balance, som også kan fåes med orangesmag. Forresten er dine indlæg om de udskældte kartofler rigtig godt. Keep up the good work. :-) Lone

  • Sofie Sofie siger:

   Kære Lone,
   Det er også gode varianter!
   Thanks! Jeg er glad for, at du er enig med mig :)
   xx Sofie

   • Sofie Sofie siger:

    ps. mit indtryk er i det hele taget, at vi er meget enige i vores tilgang til sundhed, følger også din fine blog http://sundhedsbureauet.wordpress.com/

    • Tak for det, det sætter jeg stor pris på – er stadig lidt ny i denne her blogger verden, så dejligt med lidt positiv feedback fra en stor haj som dig 😉 Anbefaler ofte også din blog til mine klienter, som også har svært ved at finde rundt i sundhedsjunglen.

     • Sofie Sofie siger:

      Hvor er det dejligt, hvis min blog kan hjælpe nogle af dine klienter – det er jo netop hensigten!
      Jeg er også ny i denne blog verden, jeg tror faktisk, at du har været i gang i længere tid end mig :)
      Anyways – jeg tror vores budskaber kommer længere hvis vi står sammen!
      God arbejdslyst, vi snakkes.
      Kh Sofie

 • Christina siger:

  Min favorit for tiden er Björnsteds øko 85%, som kan købes i Netto. Det er måske ikke helt i din ånd, men jeg kan virkelig anbefale et lille stykke hakket ud over græsk yoghurt med frugt og nødder til morgenmad. Det smager fantastisk og mætter virkelig længe

  • Sofie Sofie siger:

   Den er også rigtig god!Det ER bestemt i min ånd (plejer bare at bruge skyr) – LOVE IT :)
   xx Sofie

 • Birgitte siger:

  Klart også en af mine snack-favoritter. Jeg er dog fan af 86%-kakao-chokoloade. Mums :)

 • Mathilde siger:

  Jordbær dyppet i mørk chokolade – det er (også) en fryd af en snack :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *