SUND SNACK

Lækre økologiske drikkeskyr fra Levevis
IMG_6835

Yey så er det endelig påske, i hvert fald for mit vedkommende! Jeg skal tilbringe påsken hjemme i Ry, hos mine søde forældre, med besøg fra hele familien til påskefrokoster osv. – så dejligt!

Jeg faldt over disse fine øko drikkeskyr fra Levevis, jeg købte dem i Føtex, men Bilka har dem også. De fås i tre varianter; naturel, gulerod/havtorn og mango/passion. Jeg er uden tvivl mest til naturel varianten. Den er også den sundeste af de tre varianter, da den ikke er tilsat sukker, indeholder færre kalorier og mere protein. Naturel indeholder 40 kcal/100g hvorimod de to andre indeholder 50 kcal/100g, samtidig er der 4,5 g protein/100g i naturel og 4 g/100g i de to andre. Indholdet af proteiner er noget lavere end i ren skyr, dette skyldes at dette er et blandingsprodukt. Jeg synes, denne snack egner sig perfekt som mellemmåltid en travl dag på farten. Jeg havde selv en med i tasken den anden morgen, da jeg var til træning, den var genial efter morgentræning, hvor man er sulten og gerne vil have noget hurtigt energi – det kan anbefales.

SAMSUNG CSC

God påske!

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *